Automazgātavas jaunais darbinieks nozog klienta automašīnu 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 11.oktobris 2016 9:47

Valsts policija aizturējusi kādu automazgātavas jauno darbinieku, kurš nozadzis klienta automašīnu, informē Valsts policijā.

Pagājušajā piektdienā ap plkst.20.30 Valsts policija saņēma informāciju no kāda Pierīgas ciemata automazgātavas īpašnieka, kurš ziņoja, ka no uzņēmuma teritorijas pazudusi klienta automašīna. Policijai ierodoties notikumā vietā, nekavējoties tika uzsākta pazudušās "Volkswagen Crafter" markas automašīnas meklēšana.

Veicot operatīvās darbības, pēc vairākām stundām, ap plkst.3, likumsargi pamanīja meklēto automašīnu. Tā bija novietota Rīgā, Dzirciema ielā, pie būvgružu konteineriem. Tuvojoties automašīnai, policisti konstatēja, ka tajā atrodas divas personas - 1995.gadā dzimušais zagtās automašīnas vadītājs un viņa draudzene, kāda 1996.gadā dzimusi jauniete.

Aizdomās par automašīnas zādzību tika aizturēts jaunais vīrietis, kurš jau iepriekš vairākkārt sodīts par zādzībām nelielā apmērā.

Kā noskaidrojās, aizturētais jaunietis tikai nesen sācis strādāt minētajā automazgātavā, un puisis, iepriekš novērojot teritoriju, izvēlējās aizdzīt tādu automašīnu, kura nav novērošanas kameru uztveršanas zonā.

Šoreiz uzsākts kriminālprocess par svešas kustamas mantas slepenu vai atklātu zādzību. Par šo pārkāpumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu vai naudas sodu.

 
Visi komentāri
 
GB12 11.oktobris 2016 1:09
5 0 Atbildēt

Laikam nav 3 reizes jāmin, ko tas urlēns ar draudzeni tur darīja... Bet lai nu ko, bet CRAFTERU!!! Laikam vajadzēja vairāk vietas, lai darītu to, kā dēļ tur atradās... :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti