Rēzeknē aiztur agresīvu, ar kasteti bruņotu BMW autovadītāju (+ video) 4

 
Nozare.lv | 9.novembris 2016 16:47

Rēzeknē pēc pakaļdzīšanās un šaušanas pa riepām policisti aizturējuši kādu agresīvu, ar kasteti bruņotu, ceļu satiksmes negadījumu izraisījušu automašīnas vadītāju, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Svētdien, 6.novembrī, vēlu vakarā Rēzeknē, Ziemeļu rajonā, veicot dienesta pienākumus ceļu satiksmesuzraudzībā, ceļu policisti pamanīja "driftojošo" automašīnu BMW.

Policijas darbinieki mēģināja apturēt minēto automašīnu, taču transportlīdzekļa vadītājs nereaģēja uz vairākkārtēju likumsargu aicinājumu apstāties. Ceļu policijas norīkojums ar ieslēgtiem bākuguns skaņas un gaismas signāliem nekavējoties sāka sekot BMW automašīnai.

Bēgot no policijas, BMW vadītājs neievēroja arī drošu braukšanas distanci, ka rezultātā iebrauca tajā pašā joslā braucošajā automašīnā "Mercedes", bet neskatoties uz to, bēgšanu turpināja.

Ņemot vērā, ka pārkāpējs radīja reālu apdraudējumu pārējiem satiksmes dalībniekiem, pakaļdzīšanās laikā viņa apturēšanai tika izmantots dienesta ierocis - veikts brīdinājuma šāviens gaisā un vairāki šāvieni mašīnas riepu virzienā.

Neilgi pēc tam, kad mašīna vairs nebija tehniskā kārtībā, vadītājs netika galā ar automašīnas vadību un nogriezās uz piebraucamā ceļa, kur beidzot apstādināja savu transportlīdzekli.

Vīrietis, izkāpjot no automašīnas, turēja rokā kasteti un nepakļāvās policijas darbinieku prasībām. Lai agresīvo vīrieti aizturētu, policijas darbinieki izmantoja speciālos paņēmienus.

Pēc vadītāja personības identificēšanas tika noskaidrots, ka pie stūres braucis kāds 1970.gadā dzimis rēzeknietis, kurš jau vairākkārt bija nonācis policijas redzeslokā. Par minētajiem pārkāpumiem vīrietim draud kriminālatbildība.

Pēc Krimināllikuma 270.panta 1.daļas - par pretošanos varas pārstāvim vai citai valsts amatpersonai, ja tā izpilda tai uzliktos dienesta pienākumus, vai par pretošanos personai, ja tā piedalās noziedzīga vai cita prettiesiska nodarījuma novēršanā vai pārtraukšanā, ja pretošanās izdarīta, lietojot vardarbību vai piedraudot ar vardarbību, - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Ja arī Tev ir video vai foto no ceļu satiksmes negadījuma vai Ceļu policijas darba, tad sūti to portāla iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem FacebookDraugiemTwitter (var arī piesekot mūsu jaunumiem) vai uz e-pastu iAuto (at) iAuto .lv, vai šeit >>>

Pieraksties iAuto YouTube kanāla jaunumiem - abonē šeit >>> te video parādās ātrāk!

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LV 11.novembris 2016 13:15
3 0 Atbildēt

Un galvā tiešajā trāpijumā vajadzēja šaut,viņam ir pie kājas citi,tad neredzu iemeslu,tādu vēl uzturēt cietumā,bet nu jā,mēs tak esam humāni.Lai jau kāds normāls cilvēks aiziet bojā,dēl šāda indivīda,kas filmas saskatījies un ir baigais braķeļņiks.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti