Policija izstrādājusi mobilās aplikācijas funkciju ar iespēju nosūtīt precīzas atrašanās vietas koordinātas glābšanas dienestam 4

 

Foto: ekrānšāviņš

Nozare.lv | 28.novembris 2016 14:25

Valsts policija (VP) izstrādājusi mobilās aplikācijas funkciju, kas būtiski atvieglošot operatīvo dienestu darbu gan nomaldījušos cilvēku meklēšanā, gan ceļu satiksmes negadījuma vai noziedzīga nodarījuma vietas operatīvā atrašanā.

Rīt VP informēs par šo jauno mobilās aplikācijas "Mana drošība" funkciju - iespēju nosūtīt precīzas savas atrašanās vietas koordinātas glābšanas dienestam.

Pēc preses konferences klātesošajiem būs iespēja funkciju izmēģināt praktiski.

Pasākumā piedalīsies VP Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Artis Velšs, VP Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis un VP Galvenās kārtības policijas pārvaldes Prevencijas vadības nodaļas priekšnieks Andis Rinkevics.

Preses konference notiks rīt, 29.novembrī, plkst.13.00

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 28.novembris 2016 19:59
3 0 Atbildēt

Mjā, ieinstalēju un izmēģināju, aplikācija ir vēl sliktāka par videsSOS. Pie tam lietošanas noteikumi min, ka tiks izmantoti GPS dati, bet tai pat laikā ļauj nosūtīt vietas atrašanos tikai pēc Wifi/GSM un bez iespējas pārliecināties kartē kur tas atrodas un ar kādu precizitāti dati nosūtīti. Arī saskarne nepārjautā sūtīt vietu vai nē, kā arī pēc vietas nosūtīšanas apstiprinājums(par it kā nosūtītu SMS!?) parādās vien uz sekundi un pēc tam nav saprotams ir veiksmīgi izdevies vai nav. Tā kā ir kur augt.

4diena 29.novembris 2016 13:28
2 0 Atbildēt

nu bet protams, Welcome to my country! Katrai iestādei vajag veidot savu aplikāciju!!! Kāpēc nevar izveidot VIENU aplikāciju glābšanas dienestiem???? Jau vairākus gadus ir analoģiski aplikācija 113 dienestam, kāpēc jātērē nodokļu maksātāju līdzekļi radot jaunu aplikāciju???????

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti