Policija sola, policija dara - ceļu policijas reids uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 24.12.2016 (+ video) 15

 
iAuto.lv | 24.decembris 2016 16:38

Gaidāmo svētku laikā, no 23. decembra līdz 2.janvārim, visā Latvijas teritorijā ceļu policija rīko profilaktiskus reidus, lai pastiprināti uzraudzītu un kontrolētu ceļu satiksmes drošību.

Reidu laikā policija pārbaudīs vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies apreibinošo vielu ietekmē, kā arī kontrolēs citu ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu.

 Profilaktisko reidu laikā visā valsts teritorijā policijas patruļas uzraudzīs satiksmes drošību gan uz maģistrālajiem, gan vietējās nozīmes ceļiem, kā arī vietās, kur notiks dažādi svētku un izklaides pasākumi. Ceļu policija pārbaudīs vai transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola vai citu apreibinošo vielu iespaidā. Tāpat ceļu policija uzraudzīs vai transportlīdzekļu vadītāji ievēro pārējos ceļu satiksmes noteikumus un neapdraud savu un citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību. Uzmanība tiks pievērsta arī mazāk aizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem, uzraugot vai gājēji lieto atstarojošās vestes.

 Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis uzsver: “Tuvojoties svētku laikam, kā ierasts, ceļu policija pastiprināti uzraudzīs ceļu satiksmi. Īpašu uzmanību veltīsim tam, lai kontrolētu vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā. Saprotams, ka Ziemassvētku vakarā varētu rasties vēlme sasildīties ar glāzi karstvīna, tomēr jāatceras, ka transportlīdzekļa vadīšana un alkoholisko dzērienu baudīšana nav savienojamas. Pērno gadu reidu rezultāti diemžēl parāda, ka aizvien ir autovadītāji, kuri, nedomājot ne par savu, ne apkārtējo cilvēku drošību tomēr sēžas pie stūres alkohola reibumā. Tas ir nepiedodami! Būsim apdomīgi un pavadīsim šos svētkus mierīgi un gaiši!”

 

Lai sekotu līdzi reidiem, portāls iAuto aicina šeit pat komentāros pievienot CP darba rezultātu, kas un kur redzēts!

Diskusija iAuto forumā: Ceļu policija, reidi un fotoradari uz ceļiem

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
as 25.decembris 2016 12:01
9 3 Atbildēt

Vakar braucu pa pilsētu (Rīga) un, netālu, ārpus pilsētas... Neredzēju NEvienu policijas mašīnu ;) Vai, viņi domā, ka tikai pa Jūrmalas šoseju brauc mašīnas :D ?

Rasa 25.decembris 2016 13:40
9 2 Atbildēt

Vakar Smiltenes aplis bija noblokets visos cetros virzienos un garam netika neviena masina bez parbaudes. Priecigus un milestibas pilnus Ziemas svetkus visiem policistiem.

Mārtiņš 25.decembris 2016 13:52
9 5 Atbildēt

Ko viņi dara atlikušo gadu, kuli kasa? Tagad reidi būs (Lasīt- mazliet pastrādās).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti