Policija sola, policija dara - ceļu policijas reids uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 24.12.2016 (+ video) 15

 
iAuto.lv | 24.decembris 2016 16:38

Gaidāmo svētku laikā, no 23. decembra līdz 2.janvārim, visā Latvijas teritorijā ceļu policija rīko profilaktiskus reidus, lai pastiprināti uzraudzītu un kontrolētu ceļu satiksmes drošību.

Reidu laikā policija pārbaudīs vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies apreibinošo vielu ietekmē, kā arī kontrolēs citu ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu.

 Profilaktisko reidu laikā visā valsts teritorijā policijas patruļas uzraudzīs satiksmes drošību gan uz maģistrālajiem, gan vietējās nozīmes ceļiem, kā arī vietās, kur notiks dažādi svētku un izklaides pasākumi. Ceļu policija pārbaudīs vai transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola vai citu apreibinošo vielu iespaidā. Tāpat ceļu policija uzraudzīs vai transportlīdzekļu vadītāji ievēro pārējos ceļu satiksmes noteikumus un neapdraud savu un citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību. Uzmanība tiks pievērsta arī mazāk aizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem, uzraugot vai gājēji lieto atstarojošās vestes.

 Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis uzsver: “Tuvojoties svētku laikam, kā ierasts, ceļu policija pastiprināti uzraudzīs ceļu satiksmi. Īpašu uzmanību veltīsim tam, lai kontrolētu vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā. Saprotams, ka Ziemassvētku vakarā varētu rasties vēlme sasildīties ar glāzi karstvīna, tomēr jāatceras, ka transportlīdzekļa vadīšana un alkoholisko dzērienu baudīšana nav savienojamas. Pērno gadu reidu rezultāti diemžēl parāda, ka aizvien ir autovadītāji, kuri, nedomājot ne par savu, ne apkārtējo cilvēku drošību tomēr sēžas pie stūres alkohola reibumā. Tas ir nepiedodami! Būsim apdomīgi un pavadīsim šos svētkus mierīgi un gaiši!”

 

Lai sekotu līdzi reidiem, portāls iAuto aicina šeit pat komentāros pievienot CP darba rezultātu, kas un kur redzēts!

Diskusija iAuto forumā: Ceļu policija, reidi un fotoradari uz ceļiem

 
Visi komentāri
 
as 25.decembris 2016 12:01
9 3 Atbildēt

Vakar braucu pa pilsētu (Rīga) un, netālu, ārpus pilsētas... Neredzēju NEvienu policijas mašīnu ;) Vai, viņi domā, ka tikai pa Jūrmalas šoseju brauc mašīnas :D ?

Nauris 26.decembris 2016 19:18
1 0 Atbildēt

Tieši to pašu nodomāju kad braucu :D

Rasa 25.decembris 2016 13:40
9 2 Atbildēt

Vakar Smiltenes aplis bija noblokets visos cetros virzienos un garam netika neviena masina bez parbaudes. Priecigus un milestibas pilnus Ziemas svetkus visiem policistiem.

iAuto 25.decembris 2016 13:48
2 0 Atbildēt

Nu re, tātad vismaz 2 vietās bija

Mārtiņš 25.decembris 2016 13:52
9 5 Atbildēt

Ko viņi dara atlikušo gadu, kuli kasa? Tagad reidi būs (Lasīt- mazliet pastrādās).

CRDI 25.decembris 2016 14:33
2 0 Atbildēt

Šodien bija Dārziņos, iebraucot Lielpilsētā.

dArtanjans 25.decembris 2016 18:38
1 0 Atbildēt

Nav jātup vienā točkā korķus taisot,bet jāsiro paVISIEM ceļiem.Mūsdienu informātikas laikmetā prikola pēc ar WAZE esmu apbraucis šitādu točku(ar džipveidīgo gan)

asdlkj/ 25.decembris 2016 19:53
4 0 Atbildēt

Tagad viņi strāda tikai par algu un morālo pārākumu.

Embed 25.decembris 2016 19:54
3 1 Atbildēt

Pec tam atkal visu gadu Jūrmalas šosejā no CP nebūs ne miņas.

IDB lūdz apsūdzēt 4 policistus 26.decembris 2016 18:55
1 0 Atbildēt

Nu tad vienu mēnesi lai papildina budžetu uz tās Jūrmalas šosejas.Lai tie biezie un dullie maksā.

Aigars 26.decembris 2016 21:18
1 0 Atbildēt

Šodien braucu no Ventspils līdz Siguldai neredzēju nevienu policijas reidu, ne mašīnu.

iciks 26.decembris 2016 23:47
1 0 Atbildēt

Neapšaubu CP darbu, bet gribas domāt, ka šie reidi ir mazliet tā kā iebaidīšana, jo allaž (jo sevišķi Jāņos) negadās tos redzēt.

Brīvdienās ap 600 km un redzēju 1 CP mašīnu, kas nodarbojās ar 2 avarējušajiem.

Ss 27.decembris 2016 14:28
0 0 Atbildēt

Svētkos , 2 dienās, nobraucām 300 km- pa ceļam nevienas policijas ekipāžas.

Ezis UK 28.decembris 2016 13:41
0 0 Atbildēt

Biju atbraucis pēc trijiem gadiem ciemos un vizinājos pa Rīgu.

Pirmkārt likās ka braucēji ir nedaudz no Krievijas braukšanas stila pārgājuši uz Rietumu veidu,tas priecē.Satiksmes organizācija gan joprojām kā Padomju savienībā,viņas vienkārši nav. Smieklīgais mašīnu skaits ( salīdzinot ar Londonu)un ir korķi!Nemaz nerunājot par gājēju drošību,pārejas daudzviet ir neredzamas.

Policistus nemanīju,bet katru rītu pāris miliči uz Senču ielas "barojās"veidojot nepatīkamus korķus,nesteidzoties ar mapīti slājot pāri ielai pie kārtējā pārkāpēja.kas nogriezies no Miera ielas.

Priecīgu Jauno gadu un lai Rīgas ielās parādās policisti!( tie ir cilvēki kas rūpējas par satiksmes drošību,arī mainot satiksmes organizāciju,kura Rīgā ir zem jebkuras kritikas)

Shamejais 2.janvāris 2017 2:49
0 0 Atbildēt

Piekrītu! Tā iebiedēšana vnk besī - katru gadu viens un tas pats. Varētu padomāt ka iebiedēja, un tagad būs vai nu mazāk vai nu varāk dzērušu pie stūres. Tomēr, tikai 1.01.2017, plkst 9:50, pie nobraukšanas no D-Tilta, beidzot sastapu policiju, kas pieklājīgi palūdza iepūst...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO)

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti