Siguldā automašīna ietriekusies policijas spēkratā, kas braucis ar ieslēgtām bākugunīm 15

 

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Nozare.lv | 4.janvāris 2017 15:35

Šodien Siguldā, Vidzemes šosejas un Jūdažu ielas krustojumā, notikusi sadursme starp policijas dienesta automašīnu "Opel Insignia" un kādu "Chrysler" markas spēkratu, liecina informācija Valsts policijas (VP) "Facebook" lapā.

VP apgalvo, ka policijas automašīna ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu braukusi Rīgas virzienā, kad, ekipāžai šķērsojot krustojumu ar Jūdažu ielu, notikusi sadursme ar automašīnu "Chrysler". "Chrysler" vadītājs ietrieciespolicijas automašīnas sānā.

VP gan atzīst, ka šajā gadījumā policistam, neskatoties uz to, ka bija ieslēgtas bākugunis un ieslēgts skaņas signāls, bija jāpārliecinās par drošību uz ceļa, šķērsojot krustojumu pie luksofora aizliedzošā signāla, jo to nosaka arī Ceļu satiksmes noteikumi. Savukārt otras automašīnas vadītāja pienākums bija dod ceļu operatīvajam transportlīdzeklim, piebilst VP.

Policija šobrīd skaidro precīzus notikušā apstākļus, un tiek skaidrota gan policijas ekipāžas, gan automašīnas "Chrysler" vadītāja atbildība. Negadījumā cietušo nav.

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ilona 4.janvāris 2017 16:07
26 7 Atbildēt

mentiem paļubomu būs taisnība:D ir gadījusies manā ceļā tādi āksti, kas vispār mauc tikai ar zilo bakuguni un domā ka viniem ir priekšroka... Musariem tomēr arī vajadzētu iegaumēt, ka arī uz viņiem attiecas noteikumi.. Nejau kā dažs labs apstādina mani uz Salu tilta un pajautā dokumentus.. Reāli es tur stāties nedrīkstu....

user 79 4.janvāris 2017 16:09
21 5 Atbildēt

vai tiešām bākugunis ir bijušas ieslēgtas? vai tiešām atkal netiek sagrozīti fakti lai poliči izspruktu sveikā?

mjau 4.janvāris 2017 17:03
14 8 Atbildēt

Nu vidējais letiņš nekādi nespēj saskatīt ne zilos guņus, ne sarkanos, ne arī sirēnu sadzirdēt, jo acis iebāztas telefonā un ausīs saspraustas austiņas, vai salonā skan bumsi - bumsi! Gadās arī gudrinieki, kas izlec ar sirēnām un gaismām braucošai mašīnai priekšā un tad tik vālē.

Un, visiem operatīvajiem transportiem ir videokameras, tā kā tauta, nav ko cepties.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti