19 gadus veca autovadītāja automašīnā Land Rover pa Jūrmalas šoseju traucas ar ātrumu - 154 kilometri stundā (+ video) 54

 
Valsts policija | 23.marts 2017 12:51

Vakar, 22. martā ap pulksten 16:00 Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, kontrolējot atļautā braukšanas ātruma ievērošanu ar netrafareto policijas automašīnu, pamanīja automašīnu Land Rover, kas pa Ulmaņa gatvi Rīgas virzienā traucās ar ātrumu -154 kilometri stundā.

Konkrētajā vietā atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā, tātad automašīna pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu par vairāk nekā 60 kilometriem stundā.

Apturot automašīnu, policijas darbinieki konstatēja, ka tās vadītāja ir 1997. gadā dzimusi jauniete, kurai policijas darbinieki sastādīja Administratīvā pārkāpuma protokolu pēc 149.8 panta 20. daļas, nosakot soda naudu 400 eiro apmērā un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšanu uz 6 mēnešiem.

Kā uzsver Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis: “Šāda ātruma izvēle skaidri parāda autovadītājas nerēķināšanos ar citiem satiksmes dalībniekiem, jo braucot ar ātrumu, kurš vairāk nekā par 60 kilometriem stundā pārsniedz atļauto, vadītāja būtiski apdraud ne vien savu, bet arī visu apkārtējo satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību.”

 Minēto pārkāpumu policijas darbinieki fiksēja ar netrafareto policijas automašīnu, kas ir viens no visefektīvākajiem veidiem agresīvu un pārlieku steidzīgu autovadītāju fiksēšanai. Kā norāda Krapsis: “Jau maijā Valsts policija saņems 40 jaunas netrafaretas policijas automašīnas, kas ļaus mums maksimāli efektīvi cīnīties ar agresīvajiem braucējiem un rupjiem ātruma pārkāpumiem.”

 

 
54 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
cibiņš 23.marts 2017 15:44
17 6 Atbildēt

Jā, šitas ir fenomens mūsu valstī. Noķert to, kas barauc pa šoseju 110, bet kreisajā joslā sēdētāju neaiztiek. Ok, nevajag uzreiz viņus sodīt, bet ar mirgojošām lampiņām padzīt uz labo pusi gan vajag, ja labā josla brīva. Esmu bijis daudz valstīs ar auto, protams Krievija un Āfrika ir ārpus konkurences, bet Eiropā nekur nebrauc tā kā pie mums - saraustīti, nepārliecinoši, lēni un pa kreiso pusi, pie tam regulāri lamājot visus, kas ir ātrāki par pašu. Kā pa pļavu... Pardon, kā pa kartupeļu lauku, jo bedres ir ne mazāk svarīga problēma.

kaarlisk 23.marts 2017 13:17
12 9 Atbildēt

Policija brauc ar 100km/h un nesoda kreisā joslā braucošos...

Krotow 23.marts 2017 20:13
10 0 Atbildēt

Tad varbūt iznāktu šmjakt un, kā te amerikāņu kolēģis izteicās, "loss of good vagina". Taču "zaļums" pieredzē vēl jo vairāk nav attaisnojums vilkt pa pilnu šoseju uz 150+.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti