Par 50 eiro kukuļa došanu Jelgavā aizturēts autovadītājs 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 23.marts 2017 14:14

Šorīt par 50 eiro kukuļa došanu Jelgavā aizturēts autovadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

1983.gadā dzimušā vadītā automašīna apturēta ap plkst.9.30 uz Lietuvas šosejas Jelgavā. Noskaidrots, ka automašīnai nav veikta tehniskā apskate.

Lai izvairītos no administratīvā pārkāpuma protokola sastādīšanas, vīrietis policijas darbiniekam piedāvājis 50 eiro, par ko arī aizturēts. Policija sākusi kriminālprocesu.

Šis Zemgalē ir jau 20.autovadītājs kukuļdevējs šogad.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 24.marts 2017 10:31
6 0 Atbildēt

Skaidrs, ka tikai Jelgavā pret šo lietu cīnās. Interesanti būtu salīdzināt kopējo protokolu skaitu pa reğioniem.

AnsisR 24.marts 2017 14:52
1 0 Atbildēt

Vai ir bijusi kāda paraugprāva? Kas reāli notiek ar kukuļdevēju? Liek cietumā vai nē? Žēl ka sabiedrību neinformē par notikumu gaitu visā lietas ritumā. Ja reāli pārdesmit "kundiņus" ieliktu pasēdēt būrī, un to visu parādītu pa TV, es domāju ka paradumi krasi mainītos.

Nezinu kā ir, bet ja es būtu policists, tad brīdī kad piedāvā kukuli justos ka par mani ņirgājas un uzskata par kaut kādu bomzi. Tas ir arī policistu pašcieņas jautājums. :/

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti