Diskrētuma cienītājs policijas klātbūtnē noplēš no automašīnas stikliem tonējošās plēves 18

 

Foto: Publicitātes attēls

Valsts policija | 28.marts 2017 10:44

Lai izvairītos no kārtējā administratīvā pārkāpuma protokola, vīrietis policijas darbinieku klātbūtnē noplēš no automašīnas priekšējiem stikliem tonējošās plēves.

24. martā Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki piefiksēja, ka uz administratīvo pārkāpumu lietas izskatīšanu par braukšanu ar transportlīdzekli, kura stiklu tonējums neatbilst normatīvo aktu prasībām, vīrietis ir ieradies, nenovēršot minēto pārkāpumu, proti, automašīnas priekšējie stikli joprojām bija tonēti ar tonējošajām plēvēm.

Pārbaudot informāciju, policijas darbinieki konstatēja, ka konkrētās automašīnas vadītājam sastādīti arī vairāki administratīvā pārkāpuma protokoli pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa 149.25 panta 10. daļas par automobiļa, kas reģistrēts ārvalstī, izmantošanu ceļu satiksmē Latvijā, ja tā vadītājs — persona, kuras deklarētā dzīvesvieta ir Latvijā, nav samaksājis noteiktā kārtībā un apjomā transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokli.

Ņemot vērā minēto un faktu, ka vīrietis pat uz pārkāpuma izskatīšanu policijā ir ieradies ar tumši tonētiem priekšējiem stikliem, policijas darbinieki viņa vadīto automašīnu apturēja neilgi pēc izbraukšanas no policijas teritorijas. Saprotot, ka viņam tūlīt tiks sastādīts kārtējais protokols par braukšanu ar normatīvajiem aktiem neatbilstošu stiklu pārklājumu, vīrietis policijas darbinieku klātbūtnē tonējošās plēves no stikliem noplēsa. Neskatoties uz to, vīrietim tika sastādīts jau 3. protokols par transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokļa nenomaksāšanu.

Kā norāda Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis: “Esam novērojuši, ka pa Latvijas ceļiem pārvietojas atsevišķi transportlīdzekļu vadītāji, kuri pārkāpumus izdara regulāri un apzināti, uzskatot, ka likumi un noteikumi uz viņiem neattiecas. Tai pašā laikā varu teikt, ka šādi pārkāpēji ir pastāvīgā policijas darbinieku redzeslokā, un mēs darīsim visu, lai ar savu darbu novērstu viņu vēlmi turpināt regulāri pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus.”

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 28.marts 2017 11:02
21 5 Atbildēt

droši vien krievs

Vispār 29.marts 2017 12:07
9 0 Atbildēt

Vispār visveiksmīgākie domātāji sen ir deklarējušies un pārvākušies uz Krieviju. Tur ir vislielākās iespējas shēmot, apist valsti un dzīvot ar dienu jo sliktāk. Un galvenais - lepoties ar to.

Hehe 28.marts 2017 20:39
7 0 Atbildēt

Zināms kadrs. No malas "ļoti" vajadzīgs Latvijai un sabiedrībai. Cik redzēts, ja ir vakars brauc pie sarkanā pāri. Un pie tās famīlijas regulāri ciemojas viņu radinieks vai labākais draugs Mamedovs ar savu "ātrās palīdzības" Q7. Protams, ka Q7 stāv zem zīmes ar šoferi iekšā visu vakaru.

Bija reiz vakars, kad pie šiem viesojās policija ar automātiem. Nu ļoti labi cilvēki. Neteikšu kur dzīvo, bet kaut kur starp Elizabetes 7 un 11...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti