Zemgalē kūleni apmetis auto ar četriem cilvēkiem; divi nogādāti slimnīcā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.aprīlis 2017 15:25

Sestdien Zemgalē kūleni apmetusi automašīna, kurā bijuši četri cilvēki. Divi no viņiem pēc avārijas nogādāti slimnīcā, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta preses pārstāve Ilze Bukša.

Viņa pastāstīja, ka viens no slimnīcā nogādātajiem - 24 gadus vecs vīrietis - guvis mugurkaula un galvas traumu, bet otrs - 21 gadu vecs vīrietis - pleca traumu. Pārējie divi automašīnā sēdējušie cilvēki no mediķu palīdzības atteikušies.

Tikmēr Vidzemē kādā ceļmalas grāvī atrasts apmēram 60 gadus vecs vīrietis, kurš apgalvojis, ka viņu notriekusi automašīna. Vīrietis ar augšstilba lūzumu un iegurņa traumu nogādāts slimnīcā. Precīzus notikušā apstākļus skaidros Valsts policija.

Sestdien uz Latvijas ceļiem aizturēti 14 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un tas ir par deviņiem vairāk nekā piektdien, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā aizvadītajā diennaktī pieķerti septiņi dzērājšoferi, Zemgalē - trīs, Vidzemē - divi, bet Kurzemē un Latgalē - pa vienam.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 200 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kas ir par pieciem mazāk nekā dienu iepriekš. Visvairāk šādu protokolu - 61 - noformēti Rīgā un tās apkārtnē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 541 protokolu, kas ir par 42 mazāk nekā dienu iepriekš. Sestdien 243 protokoli noformēti Rīgā un tās apkārtnē, 87 - Zemgalē, 86 - Vidzemē, 79- Latgalē, bet 46 - Kurzemē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti