Vidzemes TV izbrauc kopā ar netrafarēto policijas "Subaru Forester" (+ video) 41

 
iAuto | 25.jūnijs 2017 8:16

Pirmajās 13 minūtēs redzams kopsavilkums no vairāku stundu brauciena kopā ar netrafarēto policijas "Subaru". Tikai pirmajā pusotrā stundā vien ekipāža pieķer piecus vadītājus, kas rupji pārkāpj satiksmes noteikumus.

Te arī paceļas jautājums par policijas darbībām, proti, vienā no epizodēm (5:40) redzam, ka CP ekipāžai veicot apgriešanās manevru intensīvā satiksmē gandrīz notiek avārija.

Papildināts 25.06.2017 17:00. Atjauninātais video:

Papildināts 25.06.2017 15:40: Sākotnējais video tika izņemts no YouTube un vairs nav pieejams. Pēc Vidzemes TV sniegtās informācijas portālam iAuto, video ir izņemts, jo tajā bija redzami privāti dati. Kad šī neuzmanības kļūda tiks likvidēta, video tiks atjaunots un ievietots arī pie šī raksta.

Ja Tev ir kāds video no LĪGO reida, tad lūdzu sūti to mums uz iAuto epastu vai sociālajos tīklos!

 
41 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
JM 25.jūnijs 2017 11:22
36 12 Atbildēt

Par šo video ir daudz jautājumu!

1.Kā notiek personu datu aizsardzība? Jo redzams ir personas kods, vārds uzvārds un citas lietas!

2.No kuriem laikiem var apturēt automobīli krustojumos, iebbrauktuvēs, ja tas var traucēt citus satiksmes dalībniekus! Tas pats a/m Golf apturēšana uz centrālā ceļa tieši labi nepārredzamā līkumā, kas rada papildus avārijas situācijas raďīšanu! Domāju, ka šajā video ir 5 reizes vairāk pārkāpumu no Policijas ekipāžas! Gadījumā atstarojošā veste vairs nav nepieciešama, Policists uzturās uz braucamās daļas?

3. Protams arī pārkāpums apgriežoties pretējajā virzienā - ieslēgti bākuguņi vēl nenozīmē, ka var darīt kā gribi!

CP vadība varētu šo izvērtēt un dot savus komentārus!

ms 25.jūnijs 2017 11:20
28 7 Atbildēt

Vai tad policajam nav jāsaka savs vārds un jāuzrāda apliecība?

Steidzīgais 25.jūnijs 2017 14:10
21 7 Atbildēt

+10, it sevišķi pie apgriešanās. Tā busiņa vadītāja vietā iebelztu tiem poličiem pa bieti. Tā viņi iedomājas ka ir "neredzami" un kruti. Zilās bākugunis nedod nekādas priekšrocības un neliek apstāties. Tā kā visiem ātruma pārkāpējiem ar vismaz 180 km/h lielu ātrumu iesaku vilkt līdz galam. Sods nemainās. Un iesaku tiem policistiem, kuri sēžas pie šadiem netrafarētiem auto, iegaumējiet, ka jūs dubultā apdraudat CSD. Neaizmirstat, ka pie brauktuves malas nepārtrauktās līnijas aizliegts apstāties, iemācieties noteikumus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti