Maltā dzērājšoferis, bēgot no policijas, sabojā likumsargu automašīnu 8

 

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

Nozare.lv | 10.jūlijs 2017 14:57

Rēzeknes novadā, Maltā kāds 1977.gadā dzimis automašīnas "VW" vadītājs būdams pamatīgā alkohola reibumā un bēgdams no policijas, sabojājis likumsargu automašīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Negadījums noticis sestdien, 8.jūlijā. Rēzeknes ceļu policisti saņēma informāciju par aizdomīgu automašīnu "VW", kuras vadītājs, iespējams, ir alkohola reibumā. Turpinot patrulēšanu, likumsargi pamanīja minēto transportlīdzekli un nolēma to apturēt, lai veiktu ierasto pārbaudi.

Ieslēdzot zilās bākugunis un skaņas signālu, policisti sekoja iespējamam pārkāpējam, ka arī vairākkārt pa skaļruni lika automašīnai apstāties, taču automašīnas vadītājs nereaģēja uz likumsargu prasībām apturēt transportlīdzekli, un palielinot kustības ātrumu, sāka bēgšanu, apdraudot pārējos ceļu satiksmes dalībniekus.

Bēgšanas laikā "VW" vadītājs neizvēlējās drošu kustības ātrumu, ka rezultātā Raiņa un Andrupenes ielu krustojumā iebrauca dzīvojamās mājas žogā, to bojājot. Piebraucot pie notikuma vietas, likumsargi mēģināja vadītāju apturēt, taču viņš nolēma turpināt kustību un atpakaļgaitā iebrauca stāvošajā policijas automašīnā, to bojājot. Pēc sadursmes, vadītājs turpināja bēgt, nobrauca no ceļa braucamās daļas, un pēkšņi sāka braukt pa ietvi, apdraudot arī gājējus.

Nobraucot no ietves, automašīna "VW" noslāpa un vairs nevarēja turpināt kustību, savukārt vadītājs un viņa pasažieris tika aizturēti.

Pārbaudes gaitā tika konstatēts, ka pie spēkrata stūres "VW" vadītājs bija sēdies būdams 3,57 promiļu alkohola reibumā. Saistībā ar visiem minētajiem likumpārkāpumiem sastādīti vairāki administratīvo pārkāpumu protokoli.
Par nepakļaušanos vairākkārtējām policijas darbinieku prasībām apturēt transportlīdzekli transportlīdzekļa vadītāja dokumentu pārbaudei un transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, kas pārsniedz 1,5 promiles, vadītājam draud administratīvais arests no desmit līdz 15 diennaktīm, naudas sods no 1200 līdz 1400 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz četriem gadiem.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 10.jūlijs 2017 22:30
4 0 Atbildēt

ko tu tādus video neliec?

www.youtube.com/watch?v=4OtCM6W2wfM

tev kā bandītam tādi vairāk patīk.

Ņemot vērā, ka ASV šaujamieročus drīkst izmantot, un bieži bandīti izrāda pretestību, policija drīkst šaut pie mazākām aizdomām. Ja tu neesi debils, tad nesāksi plivināt ar nazi policistu priekšā.

Lielākā daļa paši izprovocē, ka viņus nošauj. Ja jau cilvēks tā uzvedas pret kārtības sargiem, tad kā viņš uzvedas pret tiem, kuri nevar radīt pretestību?

viencexperc 10.jūlijs 2017 22:34
3 0 Atbildēt

Tādi video parādās ziņās, un tad pazūd. Bet kad policisti nošauj kaut kādu "neapbruņotu" cilvēku, kurš izrādās, ir uzskaitē pie psihiatra, tad uzreiz visi liberāļu komunisti sāk brēkt - re kā sliktie poliči nošāva neapbruņotu cilvēku, kurš pastaigājās pa ielu ar nazi. Un ir tik debils, ka pat turpina uzbrukt bruņotam cilvēkam.

www.youtube.com/watch?v=kpxXb39yZ0g

asd 10.jūlijs 2017 18:07
2 6 Atbildēt

Man arī kauns, ka vienkārši nenošāva uz vietas, kā to dara štatos. Tas laikam arī ir vienīgais, ko mēs varētu no viņiem pārņemt. Bēgli vispirms ir jātaranē, tad jānošauj un pēc tam tikai jāuzliek roku dzelži.

www.youtube.com/watch?v=pQmjiuz9crk

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti