Par Rojas avāriju draud 8 gadi cietumā (+ video) 34

 
iAuto | 11.jūlijs 2017 7:34

33 gadus vecais vīrietis, kuram Rojā uzbrauca reibumā esošs Crysler kabrioleta vadītājs, ir pie samaņas un turpina ārstēt smagus lūzumus slimnīcā Ventspilī.

Tikmēr autovadītājs aizturēts un atrodas izolatorā Talsos. Viņam nebija autovadītāja apliecības, atrašanas brīdī viņš bija 1,4 promiļu reibumā un par nodarīto tagad draud līdz pat 8 gadu ilgs cietumsods. Policija uzskata, ka traģēdiju varēja novērst, ja klātesošie vīrietim neļautu sēsties pie stūres. 

 
34 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
martinslusis 11.jūlijs 2017 8:44
43 3 Atbildēt

Man vienīgajam liekas, ka tur vietējie ir paspējuši normāli sagrozīt stāstu par notikumu gaitu?

Tajā 2 minūšu video ir skaidri redzams, ka čalim barā metās virsū uzvilkušies vietējie (īpaši čalis rozā biksēs ar beisboleni). Turklāt viņu burtiski iegrūda tajā mašīnā un vēl tad pāris reizes uzšāva viņam vēl un normāli nolika.

Zinot kā tādās vietās notiek šādi svētki, es esmu pilnīgi pārliecināts, ka viņš kā iebraucējs dabūja pa muti no vietējiem un ne jau viņš bija agresīvais sākumā. Video var redzēt, ka meiča vēl smejas, ka viņa draudzene jau esot aizmukusi. Kāpēc tad viņai mukt, ja viņš ir agresors, nevis otrādi?

Vienkārši saprata, ka pašiem arī būs kriminālatbildība par uzbrukumu grupā, turklāt ar aukstajiem ieročiem (beisboleni), tāpēc tagad jau šāds stāsts figurē.

es 11.jūlijs 2017 8:56
22 2 Atbildēt

Kāpēc tad pašvaldība nebija ,tāpēc ka vi''niem pašiem bail ,vakarā bija ,bet no rīta neviens ,tieši no rīta vajadzēja patrulēt āksti tādi nekas nebūtu tad noticis

k442 11.jūlijs 2017 9:13
17 2 Atbildēt

Ja uzbraukums izdarīts tīši (ar nodomu), tad tas jākvalificē pēc Krimināllikuma attiecīgiem pantiem kā nodarījums pret personas veselību vai dzīvību (miesas bojājumu nodarīšana, slepkavības mēģinājums), nevis kā "parasts" ceļu satiksmes negadījums ar cietušo pēc 260. vai 262. panta (šajos pantos paredzētie nodarījumi var tikt izdarīti tikai aiz neuzmanības, jo braucējam nav nodoma radīt skādi cietušā veselībai). Papildus braucējam būtu jāatbild arī pēc 262. panta 1.daļas par stūrēšanu reibumā bez tiesībām. Kas bija noticis starp iesaistītajiem subjektiem pirms tam - videoieraksti policijai ir, lai ananlizē un vērtē, vai un kurš pirms tam kādu aizskāra/provocēja vai nē, skaidrību ieviest jau nu prasītos gan.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti