Video, kā kvadracikls aizlaižas no policijas, lūdz iedzīvotāju atpazīt redzamos vīriešus (+ video) 14

 
Valsts Policija | 3.augusts 2017 16:03

2.augusta vakarā Daugavpils ceļu policistu uzmanību piesaistīja kāds kvadracikls, kura vadītājs un pasažieris brauca bez aizsargķiverēm, ka arī bez ieslēgtiem tuvās gaismas lukturiem.

Likumsargi nolēma transportlīdzekli apturēt un veikt nepieciešamo pārbaudi, taču kvadracikla vadītājs nepakļāvās policijas darbinieku prasībai apturēt transportlīdzekli un palielinot ātrumu, metās bēgt.

Ieslēdzot bākugunis un speciālo skaņas signālu, policisti sekoja iespējamam pārkāpējam, ka arī vairakkārt pa skaļruni lika kvadracikla vadītājam apstāties, taču vadītājs nereaģēja uz likumsargu prasībām apturēt transportlīdzekli un turpināja bēgšanu, kuras laikā vairakkārt reāli apdraudēja gan citus ceļu satiksmes dalībniekus, gan arī gājējus. Par laimi, kvadracikla trakulīgais brauciens beidzās bez cilvēku upuriem, taču nogriežoties uz ceļa, pa kuru dienesta transportlīdzeklis fiziski nespēja pārvietoties, likumpārkāpēji aizbēga. Vēlāk, turpinot patrulēšanu, policijas darbinieki netālu no notikuma vietas atrada pamesto kvadraciklu, kas pašlaik atrodas policijas stāvvietā.

Saistībā ar notikušo sākta administratīvā lietvedība. Savukārt vadītājam nāksies atbildēt gan par augstāk minētājiem likumpārkāpumiem, gan par nepakļaušanos policistu likumīgajām prasībām.

Policija lūdz atsaukties ikvienu iedzīvotāju, kurš atpazīst meklētās personas un kuram ir informācija par viņu atrašanās vietu, zvanot pa tālruņiem 65403302, 110, vai vēršoties tuvākajā policijas iestādē personīgi.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Es 3.augusts 2017 20:07
15 16 Atbildēt

Super, malači džeki, ka aimauca! Cerams ka viņus neatradīs!

black 3.augusts 2017 16:12
10 4 Atbildēt

kā tiem pajoliem noplauka, ka sākumā volvo viņus nenonesa..

iciks 3.augusts 2017 22:54
9 6 Atbildēt

Vispār neizprotu komentētāju reakciju - malači puiši, tā tik turēt. Ja pašu bērni kaut kur tur staigātu, kur brašie varoņi tesās, ko tad? Notriektu un laimīgi aizbrauktu.

Ak jā, es tak aizmirsu, ka visi komentētāji dzīvo dižajā pilsētā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti