Purvciemā aizturēts automašīnu bojātājs; Valsts policija aicina atsaukties cietušos 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Valsts Policija | 6.septembris 2017 13:42

Valsts policija Purvciemā naktī no 4. uz 5.septembri aizturēja vīrieti, kurš bojāja vairākas automašīnas, no vienas nozogot telefona lādētāju un brilles. Aicinām atsaukties citus spēkratu īpašniekus, kuru automašīnas tonakt arī tika apskādētas.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirknī naktī no 4.septembra uz 5.septembri pulksten 00.10 saņemts izsaukums uz Andromedas gatvi 1, kur kāds vīrietis neadekvātā stāvoklī bojāja vairākas automašīnas.

Reaģējot uz saņemto informāciju, policisti nekavējoties devās uz norādīto adresi, kur sastapa iespējamo vainīgo. Likumsargi noskaidroja, ka vīrietis nezināmu iemeslu dēļ bojājis vairākas automašīnas, vienai no tām izsitot stiklu un nozogot telefona lādētāju un brilles. Abas nozagtās mantas policisti atguva un atgrieza īpašniekam.

Aizturēšanas brīdī aizdomās turētais bija agresīvi noskaņots un, iespējams, atradās narkotisko vielu reibumā. Lai par to pārliecinātos, ir nozīmēta ekspertīze.

Par šī nozieguma izdarīšanu likumsargi aizdomās turēto, 1989.gadā dzimušo vīrieti, aizturēja. Jāpiemin, ka viņš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas - par zādzību, ja tā izdarīta no transportlīdzekļa. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

Valsts policija aicina vērsties iedzīvotājus, kuriem laika posmā no 4. uz 5.septembri Andromedas gatvē 1, tika bojāti spēkrati, ar iesniegumu Rīgas Teikas iecirknī Burtnieku ielā 37.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 6.septembris 2017 15:27
4 3 Atbildēt

Ja uzvedās agresīvi, tad 90% varbūtība, ka policisti pielietoja spēku. Nu nebija, tā, ka policisti smaidīgi lēkāja apkārt un piedāvāja aizvest uz iecirknīti ar vārdiem -"cienītais kungs, vai nebūtu laipns un nebrauktu mums līdzi".

Tāpēc cilvēkam nepaveicās, ka tur tuvumā nebija neviena no iauto redakcijas ar kameru. Tad bojātājam būtu 40 fanātiķi atbalstītāji un iauto apmaksāts jurists.

Ak nē... viņš taču bojāja auto, nevis traucēja rūpēties par kārtību uz ceļiem. Viņš taču cīnījās ar labajiem autovadītājiem, nevis sliktajiem mentiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti