Policija: Helikoptera avārija Priekules novadā notikusi, aizķerot elektrolīniju

 

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Nozare.lv | 9.oktobris 2017 15:25

Valsts policija (VP) apstiprina, ka svētdien Priekules novadā helikoptera avārija notikusi, helikopteram saskaroties ar elektrolīnijas vadiem, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Madara Šeršņova.

To, ka helikopters avarējis, aizķerot elektropārvades līniju, iepriekš pauda arī Civilās aviācijas aģentūra un uzņēmums "Sadales tīkls".

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21.nodaļas "Noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību".

Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas biroja direktors Ivars Alfrēds Gaveika aģentūrai LETA pastāstīja, ka patlaban avarējušais helikopters nogādāts Rīgā un izmeklēšana vēl turpinās.

Vienlaikus viņš apliecināja, ka negadījumā iemesls jau ir zināms - helikopters aizķēra augstsprieguma elektrolīniju. Iespējams, pilotu apžilbinājusi saule. Pēc elektrolīniju aizķeršanas helikopters vairs nebija vadāms un negadījums nebija novēršams.

Izmeklēšana gan patlaban vēl turpinās - sadarbībā ar policiju paredzēts intervēt negadījuma lieciniekus, kuru rallija sacensībās bija daudz.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka svētdien Priekules novada Gramzdas pagastā, rallija "Liepāja" laikā nogāžoties civilajam helikopteram, gājis bojā viens cilvēks un trīs cietuši.

Bojā gājušais ir Polijas pilsonis - Eiropas čempiona Kajetana Kajetanoviča draugs un Kelces autodroma ilggadējs vadītājs Pavels Jagņatkovskis, vēsta portāls "Echodnia.eu".

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti