Aizvadītajās brīvdienās gājuši bojā divi cilvēki, cietuši 26

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.decembris 2017 9:41

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki, sestdien gājuši bojā divi, bet ievainoti 26.

 

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem reģistrēti 65 satiksmes negadījumi un tajos deviņi cilvēki cietuši, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā operatīvā informācija.

32 satiksmes negadījumi reģistrēti Rīgā un tās apkārtnē, deviņi Latgalē un pa astoņām avārijām noticis Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē.

Diennakts laikā policisti par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējuši 501 protokolu, no tiem 203 bijuši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Pie stūres alkohola reibumā pieķerti 10 šoferi.

Sestdien Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 17 cilvēki, bet bojā gājuši divi, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Viens bojā gājušais reģistrēts negadījumā Rīgas reģionā, bet otrs - Kurzemes reģionā.

Kopumā vakar deviņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā, seši - Kurzemē, divi - Vidzemē, bet pa vienam Zemgalē un Latgalē. No cietušajiem trīs bija gājēji, divi no kuriem iekļuva negadījumos Rīgā.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 13 autovadītājus. Trīs dzērājšoferus policija aizturēja Rīgā, četrus - Zemgalē, trīs - Vidzemē, divus - Kurzemē, bet vienu - Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 236 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 112 autovadītāji, Zemgalē - 69, Vidzemē - 22, Latgalē - 19, bet Kurzemē - 14 autovadītāji. Rīgā viens autovadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 558 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 

VUGD saņem pirmās no kopumā 58 Scania ugunsdzēsības autocisternām (+ FOTO) 5

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGS) saņēmis pirmos 11 no 58 specializētajiem transportlīdzekļiem – ugunsdzēsības autocisternas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti