Nesodīs jaunieti, kurš Cēsīs cauri bērnu spēļu laukumam muka no policijas 24

 

Foto: Ekrānšāviņš no Facebook.com

Nozare.lv | 5.decembris 2017 11:59

Nevarot vienoties, vai jaunietis no policijas bēdzis uz mopēda vai motocikla, Cēsu rajona tiesa nepiesprieda sodu administratīvajā procesā jaunietim, kurš Cēsīs cauri skeitparkam un bērnu spēļu laukumam bēga no policijas, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Lai gan tiesas procesu skatošā tiesnese atzīst, ka jaunietis bez šaubām bēdzis no policijas, neesot skaidrības, vai viņš vadījis motociklu, vai mopēdu, jo nesakrīt liecinieku sniegtās liecības, aģentūru LETA informēja tiesas pārstāve Rita Dumpe.

Tiesas lēmums ir pārsūdzams.

Aģentūra LETA jau vēstīja par video interneta vietnē "Facebook", kurā bija redzams, kā policija cauri skeitparkam un bērnu spēļu laukumam dzenas pakaļ kādam motociklistam. Bēgšanas gaitā motociklists vairākas reizes nopietni apdraudējis ne tikai sevi, bet arī apkārtējos cilvēkus. Sociālajos tīklos asi tika kritizēta arī policistu rīcība, turpinot pakaļdzīšanos vietā, kur bieži spēlējas bērni.

Jaunieti sauks pie atbildības par bēgšanu no policijas.

Par satiksmes noteikuma pārkāpšanu motociklistu jau saukusi pie atbildības Cēsu policija.

iAuto jau rakstīja:

 
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 5.decembris 2017 14:44
24 3 Atbildēt

Sākumā skolā māca sist policistus:

www.tvnet.lv/zinas/krimina...em_skolniekiem

( māca, jo pārējie bērni redz, ka sitējam nebūs nekas. Tātad drīkst)

Tad jauniešiem māca mukt no policijas.

Vēl pēc tam iauto māca ka vajag traucēt policistiem:

www.iauto.lv/pie-stures/po...-uzraugu-video

Kas būs nākošais?

viencexperc 5.decembris 2017 14:51
24 3 Atbildēt

Tā ir komunistiskā Eiropa ar savām cilvēktiesībām. Te visiem ir tiesības, pat ir tiesības kādam tevi nosist. Sevišķi daudz tiesību ir bēgļiem, noziedziniekiem un bomžiem.

Pie mums Eiropas cilvēktiesību tiesa ( jalasa - bandītu tiesību tiesa) bērna slepkavam izmaksā kompensāciju par to, ka cietuma uzraugi iedot pa mūli. Viņam ir tiesības dabūt kompensāciju. Bet bērna vecākiem nav tiesību tādu saņemt. Jo viņi taču nav ne bandīti, ne bēgļi un ne bomži.

eseris 5.decembris 2017 12:15
17 2 Atbildēt

eh, ko tur sodīt ja bēg no policijas. Pagaidīsim kamēr kaut ko "nopitnāku" pastrādās.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti