Bolderājā 16 gadus vecs jaunietis reibumā ar "BMW" bēg no policijas 3

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 30.decembris 2017 13:03

Ziemassvētku priekšvakarā Rīgas pašvaldības policija (RPP) aizturējusi sešpadsmitgadīgu "BMW" markas automobiļa vadītāju, kurš reibumā mēģinājis bēgt no likumsargiem, aģentūrai LETA pastāstīja RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

24.decembrī, neilgi pēc plkst.1.30, Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki, patrulējot Bolderājā, ievēroja kādu "BMW" markas transportlīdzekli, kuram bija izsists aizmugurējais stikls un kas brauca pa Lielo ielu, sānslīdē nogriežoties uz Kapteiņu ielu.

Pēc neilga laika transportlīdzeklim izdevās nozust no policistu redzesloka, taču, turpinot apkārtnes apsekošanu, tas atkārtoti tika pamanīts Lielupes ielā. Vadītājs, pamanot policijas tuvošanos, uzbrauca uz apstādījumiem un strauji palielināja ātrumu.

Likumsargiem radās aizdomas par automašīnas vadītāja atrašanos alkohola reibumā, tāpēc likumsargi, izmantojot gaismas un skaņas signālus, vairākkārtīgi deva rīkojumu autovadītājam spēkratu apturēt, taču norādījumi vērā ņemti netika.

Bēgšanas laikā autovadītājs nesavaldīja transportlīdzekli un uz viena no ceļiem saslīdēja. Policisti ar operatīvo transportlīdzekli nobloķēja ceļu un devās pie bēgļa, kamēr likumpārkāpējs vēl mēģināja rūcināt motoru un centās aizbēgt atpakaļgaitā. Mirkli vēlāk autovadītājs no transportlīdzekļa tika izvilkts ārā un saslēgts rokudzelžos.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka spēkratu vadījis 16 gadus vecs pusaudzis. Puisis neslēpa, ka notikuma dienā lietojis alkoholu, turklāt jauneklis nekautrējās vairākas reizes uzstājīgi prasīt cigaretes policistiem.

Turpmāko procesuālo darbību veikšanai uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki. Par braukšanu reibumā bez tiesībām likumā paredzēta kriminālatbildība.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 30.decembris 2017 20:16
5 0 Atbildēt

Jā "OPEL MOKKA" īsts spridzeklis. Vācijā pa auto bāni visiem bembukiem un meršukiem garām vilkām. Situācija bija komiska.

BMW 30.decembris 2017 16:40
4 7 Atbildēt

Mūsu vislielākais bieds ir opeļi. Jo tie ļoti bieži mūs apdzen. Arī šoreiz, - moka izrādījās ātrāka.

Bet šoreiz paveicās, ka auto neaizdegās pēc izslīdēšanas uz ceļa. Turu īkšķus par puisi. Ceru, ka tagad šo salvage auto varēs pa lēto no viņa nopirkt.

dodge 30.decembris 2017 20:12
3 5 Atbildēt

Tā ir mūsu zelta jaunatne. Jau tādā vecumā saprast, ka tikai BMW ir auto, tas džeks tālu tiks. Cits tā arī visu mūžu nobraukā ar kautkādiem sūda drodžiem, kas savstarpēji atšķiras tikai ar SALVAGE sertifikāta numuriem, tā arī neuzzinājis kas ir auto un braukšanas bauda.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti