Šorīt Rīgā traktors nāvējoši traumē gājēju 2

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 28.februāris 2018 11:03

Šorīt Rīgā, Eksporta ielā, kāds traktortehnikas CAT vadītājs uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā gāja bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis šorīt plkst.4 un policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem reģistrēti 88 satiksmes negadījumi un tajos četri cilvēki cietuši.

40 satiksmes negadījumi reģistrēti Rīgā un tās apkārtnē, 11 Vidzemē un Zemgalē, 14 Latgalē, bet 12 Kurzemē.

Diennakts laikā policisti par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējuši 498 protokolus, no tiem 188 bijuši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Pie stūres alkohola reibumā pieķerts viens šoferis.

 
Visi komentāri
 
dralban 28.februāris 2018 14:29
3 0 Atbildēt

vot, es kā reizi gribēju parunāt par ļauniem traktoristiem! es saprotu, ka viņi ziemā tīra sniegu un tas ir liels un saimniecībai noderīgs darbs, BET... vai ir normāla situācija, ka nepārskatāmā līkumā šāds censonis pārvietojas pa pretējo joslu? tikko bija situācija, kad ieraudzīju vienu šādu mazo traktoriņu pēdējā brīdī, un labi ka slidenā laikā biju pirms līkuma sabremzējies zem 50kmh, jo citādi nez kas būtu... oranžā signāluguns, protams, bija ieslēgta, bet tā ir traktora aizmugurē, un laipni man midžināja, kad es neiecietīgi varēju vērot traktoristu nu jau atpakaļskata spogulī.

un es pat nerunāju par čaklajiem un derīgajiem sniega šķūrētājiem, kurus kādā janvāra naktī satiku pirms pāris gadiem. brauca tādi divi viens otram blakus, katrs pa savu joslu uz divu joslu ceļa spēcīgā sniegputenī. es pat sākumā nesapratu, ka notiek. jā, pretim nāk sniega šķūris, nu, labi. bet kas nāk pretim pa manu joslu? johaidi – vēl viens sniega šķūris! a vairāk joslu nav! un gar malām ir koki. nezinu, kā man izdevās izvairīties no mani taranējošā šķūra, pēdējā brīdī iebraucot spraugā starp abiem. ceru, ka vismaz abiem puikām bija jautri, ja viņi vispār kaut ko pamanīja, jo neviens pat nepiebremzēja.

tā, labi, par ļaunajiem traktoristiem izrunājos. arlabunakti!

juta 5.marts 2018 11:36
0 0 Atbildēt

Vecīt, priecājies! Vau nu esi dzimis laimes krekliņā, vai tevi pasargāja Dieva roka! Vēlu veiksmi arī turpmākajā dzīvē!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO)

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti