Simtgadīgs autovadītājs izraisa satiksmes negadījumu 11

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.maijs 2018 20:35

Aizvadītājā nedēļas nogalē kāds simt gadus vecs autovadītājs izraisīja satiksmes negadījumu, informēja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvji.

Negadījums noticis sestdien, 12.maijā, neilgi pēc plkst.12.

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, patrulējot Pārdaugavā, pamanīja kādu sarkanas krāsas "Mazda" automašīnu, kuras vadītājs, braucot atpakaļgaitā, iebrauc stāvošā sudraba krāsas "Mercedes-Benz" markas automašīnā. Kārtības sargi, ieraugot šo ainu, uzreiz devās uz notikuma vietu un apturēja "Mazda" vadītāju, kurš tajā brīdī mēģināja turpināt braukšanu.

Sarunas laikā policisti noskaidroja, ka autovadītājs sadursmi neesot pamanījis, tādēļ grasījies braukt prom. Savukārt personas datu pārbaudes laikā izrādījās, ka autovadītājs ir simt gadus vecs.

Uz notikuma vietu tika izsaukti kolēģi no Valsts policijas Ceļu policijas, taču kamēr ceļu policisti vēl bija ceļā, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki mēģināja uzmeklēt "Mercedes-Benz" markas īpašnieku, kā arī uzrunāja divus negadījuma aculieciniekus un lūdza uzkavēties notikuma vietā.

Aptaujājot apkārt esošo iestāžu apmeklētājus un pārbaudot informāciju datu bāzēs, ar cietušās automašīnas īpašnieku sazināties neizdevās, tādēļ darbu notikuma vietā pārņēma ceļu policisti.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WONDERWHY 14.maijs 2018 22:02
16 2 Atbildēt

Visu cieņu tādā vecumā vēl pabraukt. Baidos vairāk no tā, ka palikšu par nespējīgu braukt, nekā nomirt.

meh 15.maijs 2018 7:51
14 0 Atbildēt

Vernons?

Tak 15.maijs 2018 7:55
14 0 Atbildēt

Vernonam bišk vairāk

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti