Uz Siguldas šosejas smagā avārijā cietuši policijas Speciālo uzdevumu bataljona likumsargi (+ VIDEO) 20

 
iAuto | 24.augusts 2018 12:54

Piektdienas rītā uz Siguldas šosejas smagā avārijā cietuši vairāki Valsts policijas (VP) Speciālo uzdevumu bataljona (SUB) likumsargi, kuri devās uz mācībām Valmierā, aģentūrai LETA pavēstīja VP preses pārstāve Ilze Jurēvica.

Ap plkst.10.30, dodoties kolonnā ar ieslēgtām bākugunīm uz mācībām "Nemieri 2018" Valmierā, pie bijušā restorāna "Sēnīte" avārijā iekļuvis viens no SUB mikroautobusiem, kurš sadūries ar kravas automašīnu "Scania".

Negadījumā cietuši četri VP darbinieki, no kuriem trīs guvuši smagas traumas. Cietušie nogādāti medicīnas iestādē.

Patlaban notikuma vietā strādā atbildīgie dienesti un tiek skaidroti notikušā apstākļi. Satiksme ir apgrūtināta.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūra LETA noskaidroja, ka notikuma vietā ieradušies desmit glābēji, un sākotnējā informācija liecinājusi, ka automašīnās ir iespiesti cilvēki tomēr, kad ieradušies glābēji atbrīvošana nebija nepieciešama.

Ugunsdzēsēji automašīnām atvienojuši akumulatorus un sakārtojuši ceļa braucamo daļu. Patlaban uz vietas palikuši trīs ugunsdzēsēji, kas pabeigs glābšanas darbus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) aģentūrai LETA apstiprināja, ka mediķu ierašanās brīdī visi cietušie bijuši pie samaņas, bet trijiem ir dažādas ķermeņa traumas.

Jurēvica informēja, ka avārijas dēļ mācības "Nemieri 2018" netiks atceltas.

SUB personāls sniedz atbalstu pretterorisma reaģēšanas plānos, nodrošina sabiedrisko kārtību ārkārtas situācijās, meklē, vajā un aiztur bruņotus noziedzīgus grupējumus, kā arī veic patrulēšanu teritorijās ar paaugstinātu kriminogēno situāciju.

Jau ziņots, ka Nacionālo bruņoto spēku mācību "Namejs 2018" laikā VP kopā ar sadarbības partneriem piektdien Valmierā un Jēkabpilī pārbaudīs un trenēs reaģēšanas un starpinstitucionālās sadarbības spējas valsts apdraudējuma gadījumā, tostarp masu nemieru likvidēšanā.
 

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
zoss no jysk 24.augusts 2018 20:00
27 3 Atbildēt

virsraksts nepareizs, jo poliči izraisīja to avāriju, nevis iekļuva tur

Anita 25.augusts 2018 12:01
27 1 Atbildēt

Mēs piektdienas rītā otru kolonnu ar bākugunīm sastapām uz Tīzūžu šosejas..Acīmredzot brauca Jēkabpils virzienā. Redzējām avārijas situāciju . Var jau braukt ar bākugunīm,bet daudz maz satiksmes noteikumi IR jāievēro...

nerss 25.augusts 2018 12:10
23 1 Atbildēt

nav jau pirmā un nebūs pēdējā reize, kad policija pārkāpj visas robežas, bet viņus neviens nesoda un nekad nav vainīgi. lai kādu reizi tiek gan sodīti un saukti pie atbildības. policijā valda visatļautība un bezadbildība.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti