Uz Jūrmalas šosejas darbu sāk stacionārais fotoradars 11

 

Foto: iAuto.lv

iAuto.lv | 14.oktobris 2016 11:19

Autovadītājiem, kas pārvietojas pa Rīgas - Jūrmalas šoseju (pretī Piņkiem), jāņem vērā, ka tur izvietots stacionārais fotoradars, kas kontrolē abos virzienos braucošos transportlīdzekļus.

Ar stacionāro fotoradaru iegādi nodarbojas Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD). Pēdējā konkursa uzvarētājam SIA "Reck" saskaņā ar iepirkuma priekšmetu četru gadu laikā jāpiegādā 84 stacionārie radari. Šogad līdz oktobra beigām plānots uzstādīt 24 stacionāros fotoradarus.

 
Visi komentāri
 
ivk 14.oktobris 2016 11:45
17 0 Atbildēt

Vai ar sapelnīto naudu, lūdzu, nevarētu aiztaisīt tās rises visā garumā, lūdzu!

ZAZ962 14.oktobris 2016 12:37
6 0 Atbildēt

Nauda nāks kā pa reni valsts budžetā,kamēr aparāts aiz pārslodzes "nesalūzīs".Vieni vienīgi "sarkanie smaidi"!

24 radarus 14.oktobris 2016 12:57
0 0 Atbildēt

pielabojiet, kur tos uzstādīs! Citādi no ziņas var saprast, ka uz Jūrmalenes visi būs.

Juris 14.oktobris 2016 15:05
4 0 Atbildēt

Vai nevajadzēja uzlikt tur uz Jelgavas šosejas , kur tas melnais punkts ?

Ar kādu ātrumu tur nesas , ka nevar motociklistu pamanīt ?

Ulass 14.oktobris 2016 21:34
0 0 Atbildēt

Kāpēc nav ifo par fotoradaru uz Brīvības ielas pie Nestes DUS?

solaris 14.oktobris 2016 23:56
7 2 Atbildēt

XXI gs. ir informācijas laikmets. Jāpierod dzīvot bez noslēpumiem, jo tos pārāk grūti nosargāt. Un jāpierod pārāk traki nepārkāpt likumu, jo pārāk viegli to var konstatēt. Vienkārši jāpielāgojas informācijas laikmeta priekšrocībām un trūkumiem. Tai skaitā nepieciešamībai organizēt savu laiku tā, ka var paspēt visu izdarīt, neskrienot ātrāk par atļauto ātrumu.

dArtanjans 15.oktobris 2016 14:57
11 1 Atbildēt

Augsti godātie CSDD darboņi!Es stulbi ceru,ka kāds no jūsu ūber krutajiem satiksmes drošības spečukiem šo komentu izlasīs.Kādēļ foto radari tiek uzstādīti vietās,kur nes peļņu,ne vis vietās,kur tiešām nestu devumu satiksmes drošībai.Es gribētu atcerēties neseno atgadījumu pie vienas no Rīgas skolām=uz gājēju pārejas tika notriekts zēns ar velosipēdu.Tajā pat laikā uz Rīgas apvedceļa pie Mārupes nobrauktuves ātrums no 90km/h tika samazināts uz 70 km/h un uzlikts Jūsu naudomāts.Lūdzu Jūsu paskaidrojumus,kur šamā gadienā ir rūpes par drošību uz ceļiem.Pēc visas loģikas pie TĀS skolas ir jābūt 5gulošajiem musoriem,un vēl trīs fotoradariem,ne vis pie Mārupes,Muceniekiem,Ikšķiles tilta.Es ceru,ka iAUTO redakcija parūpēsies,lai mums,tūdaliņiem,augsti cienījamais Lukstiņa kungs,un pāris ministreļi no tās varzas,šo pasākumu izgaismotu.Kas ir pirmajā vietā,valsts kase,jeb mūsu līdzcilvēku dzīvības?

iAuto 16.oktobris 2016 7:48
2 0 Atbildēt

Jā, Jaunmārupē ļoti nesmuki izskatās risinājums. Aizbrauksim nofilmēt.

Conqueror 16.oktobris 2016 2:53
9 0 Atbildēt

labrīt, fotoradari domāti papildus ieņēmumiem, satiksmes drošības uzlabošana? demagoģija!

Kanibaals 16.oktobris 2016 19:39
1 0 Atbildēt

Fotoradari jau ātrumu zemāk par atļauto tāpat nesamazinās un arī atļautais ātrums nenozīmē, ka avāriju nebūs.

E.B. 16.oktobris 2016 22:08
0 0 Atbildēt

Esmu gatavs nopirkt vienu stacionāro fotoradaru,tikai lai uzliek viņu uz Jūrmalas šoseju,par savu naudu,līzingā.Precīzu ikmēneša maksājumu pateikšu pēc pirmā mēneša iespējams atgriezīšu visu summu uzreiz.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti