Autosportisti Nitišs un Baumanis pierādīs sevi Biķernieku trasē 2

 

Foto: CSDD

CSDD | 17.oktobris 2016 13:31

Rallijkrosisti Reinis Nitišs un Jānis Baumanis CSDD Biķernieku trasē atklās kampaņas “Pierādi sevi citur, nevis uz ceļa!” otro daļu.

Tās laikā CSDD un apdrošināšanas sabiedrība ERGO jebkuram interesantam bez maksas piedāvās braukšanas apmācības, kuru pēdējais posms būs ātruma sacensības kartodroma trasē. Ar izmēģinājuma braucienu kartodromā autosportisti rādīs priekšzīmi citiem šoferiem: “Viņi pierāda sevi trasē, nevis uz ceļa!”

Bezmaksas braukšanas apmācības notiek kampaņas “Pierādi sevi citur, nevis uz ceļa!” ietvaros, kuras mērķis ir agresīviem autovadītājiem piedāvāt alternatīvu. Proti, šoferi tiek aicināti pierādīt sevi sportā, trasē, virtuvē, darbā vai citur, nevis uz ceļa. CSDD uzsver: “Viens agresīvs autovadītājs ar savu haotisko un saraustīto braukšanas stilu ir būtisks “bieds” kopējai satiksmes drošībai!”

Braukšanas apmācību atklāšanas preses konferencē, kura notiks 18.oktobrī plkst. 14:30, piedalīsies: satiksmes ministrs Uldis Augulis, CSDD valdes priekšsēdētājs Andris Lukstiņš, apdrošināšanas sabiedrības ERGO valdes loceklis Baltijā Deniss Sazonovs, Biķernieku trases vadītāja vietnieks Normunds Lagzdiņš, Valsts policijas Metodikas un analītikas nodaļas priekšnieks Andris Locs, kā arī autosportisti Reinis Nitišs un Jānis Baumanis.

Vienlaikus no otrdienas CSDD Biķernieku trasē norisināsies gan praktiskās, gan teorētiskās braukšanas apmācības, kuru laikā autovadītāji varēs pārliecināties par savām zināšanām un braukšanas prasmēm kā trasē, izbraucot figūras, tā arī kartodroma līkumos, braucot uz laiku.

Apmācību nosacījumi: nodarbībā drīkst piedalīties jebkurš autovadītājs ar savu auto, kas aprīkots ar laika apstākļiem atbilstošām riepām un kam ir derīga tehniskā apskate, kā arī obligātā civiltiesiskā apdrošināšana. Apmācību laikā transportlīdzeklī drīkstēs atrasties tikai tā vadītājs. Vēlams uz nodarbību ierasties ērtos, braukšanai atbilstošos apavos un siltā apģērbā. Braucot trasē autovadītājam būs jālieto ķivere, ko izsniegs CSDD.

 

 
Visi komentāri
 
. 17.oktobris 2016 17:21
1 0 Atbildēt

ļauj minēt. jābūt vel pilnai autovadītāja apliecībai?

bet nu kas tas pa bullšitu valstī? Trase tak ir pilnīgi slēgta teritorija uz kuras neattiecas CSN, bet nē. jābūt gan tehniskajai, gan tiesībām. ko brīnās, ka visi trako uz ceļiem.

Speedy 22.oktobris 2016 13:08
1 0 Atbildēt

Ne jau visiem gribas riepas kaucināt līkumos! Ir jau tādi, kam patīk kārtīgi "atvilkt" un neviena tāda trase, kur var riktīgi ieskrieties, Lavijā nav. Būtu kāds 10km taisns posms (trase), tad būtu cita runa. A tā "brauc uz Biķerniekiem" srieties - kur tur izskriesies??? Drīzāk kādā līkumā ap priedi aptīsies....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti