"Goodyear" atzītas par labākajām vasaras riepām "Tyrepress" testos 2017 6

 

Foto: Ekrānšāviņš

3.maijs 2017 15:04

Tyrepress, kas ir vadošais izdevums riepu profesionāļiem un tiek izdots kopš 1946. gada, apkopojis un izvērtējis visus galvenos šogad veiktos vasaras riepu testus. Pēc rezultātiem secināts, ka par absolūto uzvarētāju kļuvis Goodyear, kas saņēmis augstākos novērtējumus piecos dažādos testos.

Lielbritānijā bāzētais izdevums izvērtēja AutoBild, ADAC, Auto Motor und Sport, Autozeitung, Gute Fahrt un citu labi zināmu mediju veiktos salīdzinājumus.

Tajos ņemti vērā apstāšanās distance, vadāmība, ilgmūžība, trokšņu līmenis, akvaplanēšana un citi elementi, katru riepu novērtējot skalā no „nav ieteicama” līdz „priekšzīmīga”.

Tyrepress publikācijā norādīts, ka riepas, kas ieguvušas „priekšzīmīgi”, „ļoti ieteicams” vai „ļoti labi” novērtējumus, tiek uzskatītas par ļoti labu produktu, neraisot šaubas par to kvalitāti.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 riepu modelis ieguvis augstāko novērtējumu – priekšzīmīga – trijos dažādos testos, kas ir vairāk nekā jebkuram citam riepu modelim. EfficientGrip Performance modelis tika atzītas par ļoti ieteicamām divos dažādos salīdzinājumos.

Kopumā piecu ražotāju riepas tika pie augstākajiem rezultātiem, tomēr, saskaitot kopā visus rezultātus, uzvarētājs ir tikai viens – Goodyear.

Tyrepress raksta: „Četri ražotāji ieguva lauvas tiesu testu uzvarās: Continental, Goodyear, Hankook un Michelin katram pa pieciem augstākajiem novērtējumiem. Ja skaita vēl klāt Dunlop un Fulda trīs augstākos rezultātus, tad Goodyear neapšaubāmi var tikt uzskatīts par šīs vasaras riepu sezonas testu uzvarētāju.”

Apkopotajos testos tika apskatīti 132 dažādi riepu modeļi, no kuriem seši tika atzīmēti kā „neieteicams”, bet gandrīz 50 – kā apmierinoši.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 3.maijs 2017 20:48
2 0 Atbildēt

Tev vēlreiz uzrakstīt, kā goodjears ( AMERIKĀŅU KOMPĀNIJA) F1 ir izcīnījis visvairāk uzvaru?

:D

Labi, beigšu, jau tā uztraucies, nodzersies vēl un pazaudēšu oponentu...

Conqueror 4.maijs 2017 8:03
1 0 Atbildēt

Tiešām izcilas riepas

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti