Viņi apzināti brauc pa pretējo joslu, cer ka palaidīs, taču viņiem netiek piedots (+ video) 19

 
iAuto | 9.septembris 2017 8:20

Kontekstā ar iAuto.lv publicēto video par taksometru Rīgā, te piemēri no Krievijas, kur vadītāji rīkojas līdzīgi, taču arī viņiem netiek piedots un noteikumu pārkāpēji spiesti atkāpties.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 9.septembris 2017 9:16
15 2 Atbildēt

Tāpēc vajag pārmācīt oficiāli. Braukt virsū un sasist auto. Nepaspēt piebremzēt. Vainīgais būs pretējās joslas braucējs.

viencexperc 9.septembris 2017 9:56
12 0 Atbildēt

Nē, tajā zemē pastulbi dzīvo. Viņi nezin noteikumus. Piemēram. Viņi domā, ka šī bilde ir smieklīga, un baigais neatrisināms rēbuss.

ir pārak stulbi lai saprastu, ka policija brauks pirmā, tāpēc ka policijai vienīgai ir zila+sarkana gaisma un skaņas signāls. Kad tas viss darbojas, pārējiem tr.l ir jāstājas, nevis jādod ceļš. Tad pēc labās rokas principa brauc ātrā palīdzība, tad pažarnieki. Bet tas deputāts ar savu brīdinoso zilo ( pat bez skaņas signāla) brauc kopā ar pārējiem satiksmes dalībniekiem. Un ja kāds GRIB izdarīt ko labu, palaiž. Bet zilais gaismas signals BEZ skaņas signāla dod tik pat daudz priekšrocība kā oranžais mirgojošais atkritumu vedējiem.

( pierakstīju atbildi, jo tu kā īsts vatinieks arī, iespējams, to nezini

core 10.septembris 2017 20:06
9 1 Atbildēt

Nesāc tik raudāt!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti