Viņi apzināti brauc pa pretējo joslu, cer ka palaidīs, taču viņiem netiek piedots (+ video) 19

 
iAuto | 9.septembris 2017 8:20

Kontekstā ar iAuto.lv publicēto video par taksometru Rīgā, te piemēri no Krievijas, kur vadītāji rīkojas līdzīgi, taču arī viņiem netiek piedots un noteikumu pārkāpēji spiesti atkāpties.

 
Visi komentāri
 
zoss 9.septembris 2017 9:01
3 11 Atbildēt

Un? Tur reāli katram otrajam, trešajam pārkāpējam mašīnā ir pa beisbola nūjai vai ierocim līdzīgam priekšmetam, kā arī pāris sekundanti. Internetā video ieliek tikai tie "mācītāji", kam ir paveicies izdzīvot pēc savām "paraugstundām". Kam nepaveicās, tiem vairs nav ne video, ne savas mašīnas, ne arī labas veselības.

viencexperc 9.septembris 2017 9:16
15 2 Atbildēt

Tāpēc vajag pārmācīt oficiāli. Braukt virsū un sasist auto. Nepaspēt piebremzēt. Vainīgais būs pretējās joslas braucējs.

dsa 9.septembris 2017 9:23
4 8 Atbildēt

Un pēc tam varēsi atlikušo dzīvi liekties pēc ziepēm... Tajā valstī braukt virsū pārkāpējam var tikai tad, ja tev mugura ir platāka par oponenta muguru. Bet tā kā normāli pacani brauc ar tonējumu krugom, tad tā ir normāla krievu rulete. Katrā ziņā amīši tur nespēj izdzīvot pat nedēļu.

viencexperc 9.septembris 2017 9:56
12 0 Atbildēt

Nē, tajā zemē pastulbi dzīvo. Viņi nezin noteikumus. Piemēram. Viņi domā, ka šī bilde ir smieklīga, un baigais neatrisināms rēbuss.

ir pārak stulbi lai saprastu, ka policija brauks pirmā, tāpēc ka policijai vienīgai ir zila+sarkana gaisma un skaņas signāls. Kad tas viss darbojas, pārējiem tr.l ir jāstājas, nevis jādod ceļš. Tad pēc labās rokas principa brauc ātrā palīdzība, tad pažarnieki. Bet tas deputāts ar savu brīdinoso zilo ( pat bez skaņas signāla) brauc kopā ar pārējiem satiksmes dalībniekiem. Un ja kāds GRIB izdarīt ko labu, palaiž. Bet zilais gaismas signals BEZ skaņas signāla dod tik pat daudz priekšrocība kā oranžais mirgojošais atkritumu vedējiem.

( pierakstīju atbildi, jo tu kā īsts vatinieks arī, iespējams, to nezini

dsa 9.septembris 2017 9:58
3 5 Atbildēt

Tu ar kādu saraksties???

Kanibaals 9.septembris 2017 15:40
8 2 Atbildēt

Neviens no tiem diemžēl nebija taksits vai SETRA autobuss, kas ved invalīdus.

imzz 10.septembris 2017 11:15
0 0 Atbildēt

amīši tur nespēj izdzīvot pat nedēļu -- Snoudens izdzīvo..bet viņam nekas cits neatliek.

dArtanjans 10.septembris 2017 18:18
1 37 Atbildēt

Beidziet pļūtīt par RUS,labāk paskataties kas notiek uz LV bezceļiem.100 procenti identiskas situācijas.Ak jā,latvāņi baļķi savā acī neredz,bet mikrobiņu uz kaimiņa vafeles pa kilometru ieraudzīs.

core 10.septembris 2017 20:06
9 1 Atbildēt

Nesāc tik raudāt!

Kanibaals 10.septembris 2017 21:23
5 0 Atbildēt

Kur te rodās tik daudz kremļa troļļu, kas sociālie tīkli un citi ziņu portāli jau pārbāzti vai

650 10.septembris 2017 22:10
0 1 Atbildēt

Jābūt ar pnimpmi acī piedzimušam, lai neieraudzītu pilnīgi atšķirīgas lietas- kur slimā sabiedrībā 2/3 spļauj un brauc citiem virsū, un kur kāds ziepniekkalna pindoss (nevienam netraucēdams) pārbrauc (pārtrauktu) līniju.

Nafig ta te kāda octa vajadzīga- ja pats var noteikt vainīgo un paņemt "cik vajag".Nafig tam Cp algu maksāt ar visiem tiem ebannijiem 500zs opeļiem, kad reku pisloņi paši var kārtību nodrošināt.Priekš kam tiesu, kad xujepollo forumā to izspriedīs 6x labāk un uzreiz.Ar nūju pa zobiem un miers.Ja neredz līniju- acis izdurt.Par katriem 3km lieka ātruma- 1 pirkstu salauzt.Ne tur noparkojies- publiski izvarot.

Vernons 10.septembris 2017 22:17
1 6 Atbildēt

Labs joks! Bet Vācijā, Beļģijā, Nīderlandē u.t.t. ir nepieciešams tikai viens zvans 111 un policija tālāko izdarīs!

Biju liecinieks situācijai kurā mans vedējs parādīja tikai telefonu un tūdaļ sekoja atvainošanās.

650 10.septembris 2017 22:49
0 0 Atbildēt

Jā, nekur europā ar mietiem to nerisina, izņemot tajā tur leišu un latviešu apsēstajā salā,kur tagd vairs europa nebūšot.Tam nolūkam visur ir tiesiskas instances, kuras (atšķirībā no LV) ir uzdevumu augstumos.Par to nodokļu maksātāji viņiem ēst dod- nevis kad jāpērk par miljoniem skodas un stāvvietu meklēšanas datorprogrammas un piedristā priežu mežā aiz autobusu pieturas jānodarbojas ar enānismu valsts budžeta uzlabošanai.

Kanibaals 11.septembris 2017 8:50
8 0 Atbildēt

Jums sanāk labs tandēms abi esat vienādi selektīvi un viedoklis atkarīgs no laikapstākļu maiņām.

"Nevienam netraucējot" ir tad, kad nevienam netraucē, nevis kad nagļakā brauc purnā. Aklam jābūt lai nesaskatītu, ka nav nekādas atšķirības starp šeit ielikto video un video ar taksistu, jo 2/3 taksistu tieši tāpat spļauj virsū sabiedrībai, jo redz viņam klients jāved.

P.S. 650 esi atpalicis vainas pakāpi OCTA gadījumā jau sen kā nenosaka CP, bet gan apdrošinātājs. CP var sodīt tikai par pašu pārkāpuma faktu vai avārijas situācijas izraisīšanu. Un ja negribi lai CP pērk vēl opeļus tad sabiedrības iesaistīšana ir nepieciešama(protams ne jau fiziska) kā jau zināms katram policistu klāt nepieliksi.

Vernons 11.septembris 2017 9:16
0 7 Atbildēt

Kanibaal! Par ķieģeli. Tas tiek uzstādīts vienvirziena ielas otrā galā un liecina par to ka šī iela ir braucama no otra gala!

Tādi kā Tu arī rada bardaku visur un visās iespējamās vietās. CSN jāatbilst loģikai un jābūt loģiskiem. Ar to vajadzētu sākt. Un tam "pālim" kas bloķēja taksistu tiesības nost uz gadu!!!

650 11.septembris 2017 11:00
0 14 Atbildēt

Ta ej tak tu vienreizi drist !

Purnā brauc tas tur pundurass ar kameru pierē, nevis tas taksists.Noorganizējiet Sabiedrisko Onanētāju reidu, piem nupat pilsētā biju iebraucis- ta tur vispār pabraukt nevar un vel katrs otrais sev telefonu dibenā baksta un pa 2,5 korpusus šķirbu attstāj pie katras kustības.Izsitiet viņiem logus un stājieties dz-sakaros ar viņu radiniekiem, jo MAN viņi konkrēti traucē 1966x vairāk, nekā tas suuda taksists, ko te drchiijiet vienu šo pedoteemu veselu nedelju. Lai tas kameras drochītājs aizbraiuc uz tiesisku valsti Austriju, kur par shitādu robinhuda videofilmu viņam uzreiz 10k eur sodu dibenā iebāzīs kopā ar visu viņa kameru ;D

Kanibaals 11.septembris 2017 20:47
5 0 Atbildēt

>Kanibaal! Par ķieģeli. Tas tiek uzstādīts vienvirziena ielas otrā galā un liecina par to ka šī iela ir braucama no otra gala!

Vernon tajā posmā ķieģelis ir no abām pusēm, jo ķieģelis liecina par vēl kaut ko:

259.1. 301. zīme "Iebraukt aizliegts". Aizliegts iebraukt jebkādiem trans­portlīdzekļiem;

261. 301., 302., 303., 315., 316. un 317. zīmes darbība neattiecas uz pasažieru sabiedriskajiem transportlīdzekļiem.

Kanibaals 11.septembris 2017 20:49
0 0 Atbildēt

> jo MAN viņi konkrēti traucē 1966x vairāk, nekā tas suuda taksists,

Nevienam tie telefona bakstītāji netraucē, tak apbrauc pa pretējo joslu, zālāju un miers. Traucējot viņam, bikses netraucē moš kleitu uzvelc?

Kanibaals 11.septembris 2017 9:08
5 0 Atbildēt

Starp citu Vernon. Redzēju, ka izrādi pastiprinātu interesi par video ar taksistu autora personību, tev patiks arī šis vecais video, ja nu esi palaidis garām, no tā paša autora , kur tiek "spriesta taisnā tiesa apejot CP" un tiek iedota morālā "pote".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti