Jaunais Renault KOLEOS saņēmis Euro NCAP piecu zvaigžņu novērtējumu (+ video)

 
Renault | 23.septembris 2017 8:25

Jaunais Renault KOLEOS ir saņēmis piecu zvaigžņu novērtējumu drošības testos, kurus veic neatkarīgā organizācija Euro NCAP.

Šie rezultāti pierāda Renault ieguldījumu drošībā, it īpaši jaunajā KOLEOS. Tas piedāvā pašas jaunākās tehnoloģijas un jaunāko 2016 Euro NCAP testu protokolā uzrādījis teicamas atzīmes. Jaunais KOLEOS uzrādījis 90% rezultātu pieagušo aizsardzībā, 79% bērnu, 63% gājēju drošības kategorijā un 75% drošības palīdzībā. Spiediet šeit, lai uzzinātu vairāk!

PATS LABĀKAIS, KO PIEDĀVĀ RENAULT PIEREDZE DROŠĪBAS JOMĀ
Jaunais Koleos iegūst no Renault bagātīgās pieredzes pasīvās drošības jomā un mērķē uz izcilību neatkarīgajos NCAP testos. Pirmkārt, zemas elastības tērauda lietojums dzinēja korpusā un augstas izturības tērauda lietojums pasažieru drošības konstrukcijā aizsargā salonu nopietnas sadursmes gadījumā. Sekojošās detaļas ietilpst standarta drošības ekipējumā: divi pielāgojamie gaisa spilveni, kas piepildās ar gaisu atbilstoši sadursmes veidam un pasažiera pozīcijai mašīnā, divas sānu krūšu kurvja / plecu gaisa spilveni priekšējiem pasažieriem, divi aizkaru drošības spilveni, priekšējie un aizmugurējie galvas balsti, negrimstoši priekšējie sēdekļi, aizmugurējie ISOFIX stiprinājumi i-Size bērnu sēdeklīšiem. Visas drošības jostas ir aprīkotas ar slodzes ierobežotājiem.

BEZKOMPROMISU DROŠĪBAS STANDARTI JEBKĀDOS APSTĀKĻOS
Runājot par aktīvo drošību, jaunā Koleos standarta ekipējuma klāstu - vilces kontroli, jaunākās paaudzes elektroniskā stabilitātes kontroli (ESC), elektroniskā bremžu spēka sadali un kalnu braukšanas uzsākšanas palīgmehānismu – papildina moderns vadītāja palīgs (ADAS). Tie visi ir pieejami caur R-LINK 2 planšeti šādiem nolūkiem:
Lai iedrošinātu ar aktīvo ārkārtas bremzēšanas sistēmu (AEBS City un Inter-Urban).

Lai brīdinātu ar joslas maiņas brīdinājumu (LDW), aklās zonas brīdinājumu (BSW) un satiksmes zīmju atpazīšanu (TSR).

Lai atvieglotu ar atpakaļskata kameru, automātisku gaismu stara augstuma pielāgošanu, parkošanās sensorium un bezroku parkošanas palīdzības sistēmu (Easy Park Assist).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti