Redzi nelaimi? Zvani 112, nevis filmē! (+ video) 9

 

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

VUGD | 29.novembris 2017 9:11

VUGD pieredze liecina, ka nereti zvans no žurnālistiem, kuriem kāds ceļu satiksmes negadījuma aculiecinieks ir nosūtījis video vai foto, ir ātrāk, nekā cilvēka zvans uz vienoto ārkārtas palīdzības izsaukumu numuru 112!

Šādās situācijās, kad redzat, piemēram, grāvī esošu automašīnu un roka jau stiepjas pēc telefona, lai to nofilmētu, - aizdomājies, ka tajā automašīnā varētu atrasties kāda mamma, tētis, māsa vai brālis, kam tajā brīdī ir ļoti nepieciešama palīdzība, bet neviens to neizsauc!

 
Visi komentāri
 
viencexperc 29.novembris 2017 9:48
13 5 Atbildēt

Kad deg BMW ( bildē) vajag filmēt. Turklāt, vajag filmēt arī īpašnieku. Jo tas ir reāli smieklīgi, kad īpašnieks apkarina savu auto ar ķīniešu elektronikām un lampiņām, un tad nodeg.

Vernons 29.novembris 2017 9:55
3 13 Atbildēt

Uguns dzēšamais aparāts! Vai man ir jānodarbojas ar labdarību un jādzēš sveša manta? No cilvēciska viedokļa jā, bet kas tiem dzēsējiem segs zaudējumus jaunam aparātam? Nekad neesmu bijis skops! Bet cik ilgi.

iciks 29.novembris 2017 11:03
14 1 Atbildēt

Domāju, Tu pārspīlē to lielo skādi. Pieņemu, ka max 1x mūžā varbūt tāda situācija gadīsies.

Ko Tu no tā iegūsti? Ja atmet kaut kādu pozitīvu sajūtu par palīdzēšanu, tad visticamāk zaudējumus vien (lai gan domāju, ka visticamāk tie nav baisi lieli), taču vari cerēt, ka analogā situācijā glābs kāds cits. Vari pajautāt tam dzēstā auto īpašniekam, varbūt kāds arī aizmaksās skādi.

Juridiski laikam gan nekas neuzliek pienākumus dzēst citu auto. Sniegt kaut kādu palīdzību cietušajiem gan.

AnsisR 29.novembris 2017 16:18
4 1 Atbildēt

Es uzskatu, ka pašrocīgi dzēst mašīnu, kad nevienam veselības/dzīvības briesmas nedraud ir lieki. Ko tu zini kas tur pēkšņi var nākt ārā, spiediens no dzesēšanas sistēmas dēļ pārdegušām trubām vai vēl kas. Iegūt ādas apdegumus uz mūžu dēļ kaut kāda bleķa gabala, nē paldies!

viencexperc 29.novembris 2017 23:55
5 1 Atbildēt

Auto var dzēst tikai tad, ja degošam auto blakus stāv kaut kas vērtīgs, ko nevar aizvākt prom. Tad dzēšana ir nepieciešama.

Citā gadījumā tam nav nekāda jēga, kā arī, tas ir bīstami. Turklāt, tāds degošs aparāts var nopelnīt tūkstošiem "laikus".

anonimikis 29.novembris 2017 11:06
7 7 Atbildēt

Katrs nodedzis bmw uzlabo kopējo satiksmes drošību Latvijas ceļos un ielās

Vernons 29.novembris 2017 13:37
0 0 Atbildēt
viencexperc 30.novembris 2017 1:57
4 2 Atbildēt

"Sprāgot gāzes balonam, nomira misters X, kurš dzēsa kaimiņa BMW, kura vērtība ir 400 eiro... Trīs bērni palika bez tēva."

Lai katrs, kurš izdomā būt varenais glābējs, tā mistera X vietā ieliek savu vārdu. Tad zinās kāds varētu būt nekrologs.

Kanibaals 1.decembris 2017 8:25
0 0 Atbildēt

Nedzen fufeli. Nevajag jau līst degošā mašīnā. Bet no otras puses ja ziņās būs vadītājs X sadeg dzīvs kamēr 10 citi filmē tas gan liek aizdomāties.

youtu.be/EbktJguEHp0

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti