Latvijas rallijs atgriežas Motors TV! 2

 
17.jūnijs 2010 11:07

Latvijas autorallija čempionāta posmu, kā arī Baltijas čempionāta sacensību apskats atgriezies starptautiskā kabeļtelevīzijas kanāla Motors TV ēterā. Šā gada laikā paredzēti trīs programmu cikli, bet pirmie raidījumi sasnieguši skatītājus jau šajā nedēļā.

<250>Programmu Francijas televīzijas kanālam gatavo Latvijas kompānija „Studio 3B”, sadarbībā ar LAF Rallija komisiju. Līdz ar šo projektu Latvijas rallija čempionāts potenciāli sasniedz 15 miljonu skatītāju lielu auditoriju.

Pirmajā raidījumu ciklā, kura demonstrēšana sākta trešdien vakarā, tiek apskatīti Latvijas rallija čempionāta pirmie trīs posmi – „Winter Rally” Lietuvā, „Sarma” Gulbenē un „BTA Rally Talsi” Talsu pusē. Otrajā ciklā, kas būs skatāms augustā, būs redzams Latvijas čempionāta posmu – Madonas un Latgales ralliju – apskati, kā arī Baltijas čempionāta trešā posma sacīkste Lietuvā „300 Lakes Rally”. Trešajā ciklā, ko Motors TV demonstrēs novembrī, tiks apskatīti Latvijas čempionāta pēdējie posmi – rallijs „Kurzeme” un rallijs „Latvija”, kā arī Baltijas rallija sezonu noslēdzošais rallijs Sāremā, Igaunijā.

Motors TV kabeļtelevīzijas kanāla vērošanas iespējas Latvijas teritorijā un Latvijas autorallija čempionāta apskatu Motors TV versijas raidlaikus meklējiet Motors TV mājas lapā www.motorstv.com. Jāpiebilst, šī nav pirmā Latvijas rallija speciālistu sadarbība ar Francijas telekanālu – jau 2008. gada Latvijas rallija čempionāts bija vērojams daudziem Eiropas autosporta līdzjutējiem. Arī toreiz pārraides producents bija Latvijas kompānija „Studio 3B”.

Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs

 
Visi komentāri
 
277619. viesis 19.jūnijs 2010 12:41
0 0 Atbildēt

.... aha, tikai tajā vietā rādija "best of chrashes" :)

277626. viesis 20.jūnijs 2010 23:46
0 0 Atbildēt

redzeju!paldies-patika-lenam,saprotosi-sakarigi!super!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti