Turpinās Auto Stils supersprinta kauss

 
23.jūlijs 2010 9:28

25. jūlijā pl.11:00 Rullīša trasē Jelgavā notiks Auto Stils rallija supersprinta kausa izcīņas trešais posms. Pēc tā supersprinta sezona būs pārkāpusi ekvatoru – būs atlikuši tikai divi seriāla posmi.

Kā ierasts, arī Jelgavā notiks uzvaru un punktu dalīšana notiks astoņās klasēs, kā arī junioru un komandu kausā.

<250>FWD 1600 klasē pēc diviem posmiem par uzvaru cīnās Guntis Lielkājis, Atis Riekstiņš un Raivis Bartušauskis, kuri ir pamatīgi attālinājušies no kopvērtējuma sekotājiem. FWD 1600+ klasē vadībā līdzīga līderu trijotne: Jānis Kārkliņš, Atis Līcis un Sandis Laukšteins. 4WD klasē pēc divām uzvarām vadībā atrodas Jānis Ivanovskis, bet 4WD+ klasē veidojas duelis starp Intu Jeršovu un Agri Brediku.

VAZ Historic Open klasē vadībā atrodas Gatis Liepiņš, bet tuvākais segotājs ir Ingus Kalniņš-Kalenieks. RWD klasē vadībā Normunds Orlovs, kuru gaida sīva spēkošanās ar Andri Voveru. Sporta automašīnu klasē 2WD Open līderpozīcijā atrodas Mārtiņš Vītols, bet 4WD Open klasē līderpozīcijā atrodas Ints Jeršovs, kam seko Kārlis Goldmanis un Gints Bremze.

U18 junioru ieskaitē līderpozīcijā pēc divām uzvarām atrodas Atis Līcis, kam seko Ģirts Vītiņš un Mairis Laukšteins. Komandu vērtējumā vadībā vienība „Quattro Ledlauži”, kuras sastāvā startē Andris Vovers, Kārlis Nebars, Edgars Avens, Jānis Hāns, Ints Jeršovs un Atis Riekstiņš.

Jelgavā, kā ierasts, notiks trīs rallija tipa ātrumposmu braucieni, no kuriem katram sportistam tiks vērtēta divu labāko rezultātu laiku summa. Auto Stils supersprinta sezona startēja Smiltenē, turpinājās Bauskā, bet trešais no pieciem posmiem notiks Jelgavā. Supersprintu atbalsta Auto Stils, Point, Sarsauto.

Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti