Simts dalībnieku autokrosa finālā Mūsā

 
30.augusts 2010 0:00

4. septembrī – sporta kompleksā Mūsa, pie Bauskas, notiks Latvijas autokrosa čempionāta pēdējais posms, Folkreisa Vasaras kausa priekšpēdējā sacīkste un Baltijas autokrosa kausa kārtējā cīņa.

Lai gan pieteikumu pieņemšanas brīdis vēl nav galā, sacīkstei jau pieteikušies aptuveni simts dalībnieku.

Mūsas sacīkstes nākamās nedēļas sestdienā pieliks punktu vienam no interesantākajiem pēdējo gadu Latvijas čempionātiem. Četras klasēs – 1600, 2000 Super, Open un B600 – ir neprognozējama cīņa par valsts čempionu nosaukumiem. 1600 klasē tikai trīs punktu starpība ir starp līderi Andi Kļavu un otrās vietas īpašnieku Andri Priedīti. 2000 Super klasē uz titulu pēdējā posmā pretendēs Jānis Spīķis, Jānis Berķis, Māris Ločmelis un Aldis Kasparovičs. Open klasē trīs punktu robežās ir trīs līderi – Jānis Kozlovskis, Jānis Vanags un Raimonds Jerāns. Arī B600 bagijos trīs titula pretendenti – Ģirts Zīle, Otto Vočtavs un Jānis Baumanis.

Latvijas čempionāta cīņas intrigas ziņā ietekmēs arī Baltijas kausa notikumi. Klases, kuras Latvijā un Baltijā noteikumu ziņā ir gandrīz vienādas, startēs kopīgos braucienos, līdz ar to latviešu iekšējām cīņām nosacījumus diktēs arī lietuviešu, krievu, igauņu un citu valstu sportistu spēku samēri.
Baltijas kausam šis būs priekšpēdējais – ceturtais -- posms. Tā kā trešā sacīkste notiek šajā nedēļas nogalē Lietuvā, grūti prognozēt, kāda būs situācija kopvērtējumā pirms Mūsas sacīkstes un, attiecīgi, cik nozīmīgs būs Latvijas posms Baltijas kausa uzvarētāju nosaukumu sadalē.

Mūsā norisināsies arī LAF Folkreisa Vasaras kausa 4. posms. Patīkams šoks – trīs dienas pirms pieteikumu pieņemšanas beigām folkreisa sacīkstes dalībnieku skaits sasniedzis 30, kas ir par trešdaļu vairāk nekā līdzšinējais vienā posmā startējušo rekords. Šiem trim desmitiem dalībnieku būs jācīnās par vienīgo uzvaru folkreisa Vasaras kausā. Sacīkstes rezultāti tiks atsevišķi vērtēti arī Kurzemes un Zemgales kausu ietvaros.

Atgādinām, ka sacīkstei, kura notiks sestdien, 4. septembrī, biļešu iepriekšpārdošana jau sākusies un tās iegādājamas „Biļešu Serviss” kasēs! Iespējams, aizraujošā sacīkste būs labākā dāvana jūsu skolniekam mācību gadu iesākot!
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti