Svētdien supersprinta posms Smiltenē

 
10.septembris 2010 17:22

Svētdien, 12. septembrī Smiltenē, Tepera trasē notiks Auto Stils supersprinta kausa izcīņas ceturtais posms.

Sezonas priekšpēdējā sacīkste var izrādīties izšķiroša atsevišķās klasēs, tomēr daļa uzvarētāju būs jānoskaidro supersprinta pēdējā posmā. Smiltenes posms var sagādāt īpatnējus rezultātus, jo sportisti jau iemēģinātā trases konfigurācijā, ar minimālām izmaiņām salīdzinājumā ar pirmo posmu, kas trasē notika pavasarī.

Kā ierasts, uzvarētāji tiks noskaidroti astoņās dažādās automašīnu klasēs, kā arī junioru ieskaitē. Supersprintā, kurā dalībniekiem pēc rallija principa jāveic trīs ātrumposmi, var piedalīties ar jebkādu ceļu satiksmē vai autosportā izmantojamu automašīnu. Smiltenes posmam pieteikušies 120 dalībnieki.

FWD 1600 klasē divi galvenie kopvērtējuma uzvaras tīkotāji ir Guntis Lielkājis un Atis Riekstiņš. Veiksme Smiltenē favorītu pulkā var ienest arī Raivi Bartušauski. FWD1600+ klasē vismaz trīs kopvērtējuma uzvaras pretendenti – Sandis Laukšteins, Atis Līcis un Jānis Kārkliņš. Savukārt aizmugures piedziņas RWD klasē galvenie kopvērtējuma uzvaras dalītāji būs Andris Vovers un Normunds Orlovs, kuri līdzšinējos posmos nevienam citam sportistam nav ļāvuši tikt augstāk par trešo vietu.

4WD klasē Jānis Ivanovskis ir ievērojami atrāvies no sekotājiem un ir pārliecinošs klases favorīts šajā sezonā. Sīva cīņa notiks par trešo vietu, uz kuru pretendē Mārcis Ivanovskis, Edgars Tralla, Māris Druva un Edgars Avens. 4WD+ klasē kopvērtējuma vadībā pēc divām uzvarām izvirzījies Agris Brediks, kuram sezonas nogalē jāaizvada duelis par kopvērtējuma uzvaru ar Intu Jeršovu. Trešo vietu jādala četriem sportistiem – Kārlim Nebaram, Zintim Dāvidsonam, Aināram Eikertam un Valtam Zvaigznem.

VAZ Historic Open klasē kopvērtējuma vadībā atrodas Gatis Liepiņš, bet nākamajās pozīcijās Ingus Kalniņš-Kalenieks un Nauris Grīntāls. 2WD Open klasē divi līderi ir Mārtiņš Vītols un Egils Īle, bet vadošais no trešās vietas dalītājiem ir Andris Vītols. 4WD Open klasē ievērojamu pārsvaru uzkrājis Ints Jeršovs, kuram seko Kārlis Goldmanis un Gints Bremze. Tiesa gan, Jeršovs ir viens no retajiem, kurš šajā ieskaitē veicis visus trīs aizvadītos posmus.

U18 junioru ieskaitē pārliecinošā līderpozīcijā izvirzījies Atis Līcis, taču veiksmīgs Smiltenes posms var palīdzēt Līci apdraudēt Mairim Laukšteinam. Par trešo vietu cīnīsies Ēriks Ozoliņš un Ģirts Vītiņš.

Sacensību pirmā brauciena sākums pl. 11:00.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti