«LMT rallija komanda» dod iespēju faniem iejusties stūrmaņa lomā

 
23.septembris 2010 8:56

Aizvadītajā svētdienā, 19.septembrī Mūsas trasē norisinājās LMT rallija komandas fanu pasākums, kurā piedalījās vairāk nekā 200 komandas draugu un fanu.


Foto: LMT rallija komanda

Šoreiz piepildījās daudzu fanu sapnis izbraukt kopā ar iemīļotākajiem rallija pilotiem Andi un Māri Neikšāniem. Ātrās sānslīdes un aizraujošos lecienus tramplīnos izbaudīja visi gribētāji! Turklāt katrs līdzbraucējs par piemiņu no braukšanas oranžās krāsas rallija automašīnā saņēma onboard video, kurā redzama paša emocijas brauciena laikā.

Pasākuma laikā tika uzstādīts arī neparasts rekords, visiem klātesošajiem „oranžajiem faniem“ vienojoties draudzīgā kopbildē. Šoreiz fotogrāfiem vienā bildē izdevās uzņemt tik daudz LMT rallija komandas fanu kā nekad agrāk!


 
Kopumā pasākums norisinājās brīvā un jautrā atmosfērā. Viesiem bija iespējams aplūkot pēdējo gadu foto un kausu izstādi, mīkstos dīvānos vērot LMT rallija komandas video, piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās. Katrs viesis par piemiņu saņēma arī suvenīru – apdrukātu krūzi ar LMT rallija komandas simboliku.

Pasākuma ietvaros rallija piloti brāļi Neikšāni pateicās visiem pārējiem komandas dalībniekiem par atbalstu un palīdzību sezonas garumā. Īpaši svinīgi tika godināts mehāniķu brigādes vadītājs Gundars Pūris savā 40 gadu jubilejā!

Dienas izskaņā Andis ar Māri dāvāja skatītājiem iespaidīgu šovu ar drifta elementiem, tandēmā izpildot dažādus trikus uz asfalta, kā rezultātā pilnībā tika iznīcinātas sporta riepas.

Tāpat tapis jauns un atrakīvs videoklips par „Latvijas Mobilā Telefona rallija komandu“. Tas apskatāms komandas mājas lapā www.neiksans.lv.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti