LRČ Fanu kauss atgriežas autosporta dzīvē

 
24.septembris 2010 13:31

Līdz ar ralliju "Latvija 2010" autosportā atgriezīsies rallija pilotu un līdzjutēju sacensības kartinga trasē – LRČ Fanu kauss, kas pirmo un līdz šim vienīgo reizi notika pēc rallija "Madona 2010".


LRČ Fanu kauss  Foto: Raimonds Volonts (www.v4motors.lv)

Toreiz asā skatītāju un sportistu cīņā uzvaru izcīnīja rallija līdzjutēja Sanita Smiltiņa. Arī pēc rallija "Latvija 2010", kas notiks 25. un 26. septembrī Jūrmalā un Kuldīgas apkaimē, visiem līdzjutējiem, kuri ir iegādājušies skatītāja karti – rallija polisi – būs iespēja Ātruma Cilts kartinga hallē cīnīties aci pret aci ar Latvijas labākajiem un ātrākajiem rallija pilotiem.

LRČ Fanu kausa sacensības Ātruma Cilts kartinga hallē notiks pēc rallija "Latvija 2010" nākamajā ceturtdienā, 30. septembrī, pulksten 19:00. Pirms izšķirošajām sacensībām, kurās savā starpā cīnīsies trīs rallija skatītāji pret trīs ātrākajiem Latvijas rallija pilotiem, notiks līdzjutēju priekšsacīkstes. Tajās par trīs vietām finālsacīkstēs cīnīsies seši rallija līdzjutēji, kuri no pirmdienas līdz trešdienai kvalifikācijas braucienos būs uzrādījuši labākos apļu laikus Ātruma Cilts kartinga hallē.

Kvalifikācijas braucienos savu autosportista talantu var pārbaudīt ikviens rallija skatītājs, kurš ir iegādājies "Latvija 2010" rallija polisi (skatītāja karti) un nav nedz bijušais, nedz esošais jebkuras autosporta disciplīnas dalībnieks. Uz kvalifikācijas braucieniem katrs sacensties kārais var ierasties no 27. līdz 29. septembrim, Ātruma Cilts kartinga halles darba laikā (14:00–22:00), ņemot līdzi "Latvija 2010" rallija polisi, kas ne vien kalpos kā atļauja piedalīties kvalifikācijas braucienā, bet arī dos atlaidi maksai par kvalifikācijas braucienu ar kartingu.

Visu skatītāju labākie apļu laiki tiks apkopoti tabulā, kas būs redzama ne vien Ātruma Cilts kartinga hallē, bet arī tiks publicēta mājas lapā www.autorally.lv. Bez tam ar visiem labāko kvalifikācijas apļu laiku uzrādītājiem šo sacensību organizatori sazināsies personīgi.

Skatītāju priekšsacīkstes un sacensību brauciens starp ātrākajiem rallija skatītājiem un pilotiem, kā arī sacīkstes starp labākajiem Mediju rallija "Latvija 2010" un rallija pilotiem notiks nākamajā ceturtdienā pēc rallija "Latvija 2010", 30. Septembrī, pulksten 19:00.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti