DRIFTA SEZONAS NOSLĒGUMS IR KLĀT

 
18.septembris 2012 18:53

29.septembrī, Biķernieku sporta kompleksu, pēdējo reizi šosezon visiem iespēja vērot driftu. Noslēguma sacensībās par uzvarām cīnīsies visu 3 klašu sportisti- PRO, PROAM un STREET. Trase- neierastā, PRO trase, bet no otras puses.

Pēc ilgiem laikiem pirms sezonas noslēguma cīņām nav zināmi sezonas uzvarētāji, visās klasēs pjedestāla trijnieks var mainīties un kļūs skaidrs tikai 29.septembrī, tātad tas nozīmē, agresīvas un nervu kutinošas cīņas starp visu klašu dalībniekiem.


STREET klasē cīņas par pjedestālu notiks starp 6 sportistiem, pagaidām pirms pēdējā posma punktu sadalījums ir šāds-Raimonds Freimanis 100, Nikolajs Makarovs 96, Rihards Millers 82, Miks Golubovičs 80, Reinis Frīdbergs 76, Arnis Namnieks 74.
PRO AMATIERU klasē par gada kopvērtējuma goda pjedestālu notiks vēl lielākas cīņas, jo tur par vietām cīnīsies vismaz 10 sportisti- Ēriks Ulass 103, Kaspars Mamons 86, Raivis Graudiņš 62, Kristaps Sapals 54, Miks Golubovičs 45, Jurijs Krūze 38, Artūrs Mihailovs 35, Arnis Namnieks 34, Ingus Jēkabsons 32, Edgars Jenčs 2 32.


PRO klasē un par Latvijas Drifta 2012 Čempiona titulu arī notiks vēl cīņas, jo pagaidām PRO klasē punktu skaits ir šāds- Gatis Lapāns 120, Edmunds Ērglis 96, Ingus Jēkabsons 68, Ivo Cīrulis 60, Ingemārs Jēkabsons 59, Elvijs Ķezis LV 56, Jānis Eglīte 42, Aleksandrs Siņicins 32, Jānis Lambers 27.

Tātad viennozīmīgi, 29.septembrī būs ko redzēt, noskaidrosim beidzot sezonas kopvērtējuma uzvarētāju pjedestālus visās klasēs, apsolām emocijām bagātas un drifta pilnas sacensības.
Tiekamies jau drīz, lai noskaidrotu un saliktu visu pa vietām 2012. gada drifta sezonā.

Lāčplēša alus Latvijas drifta kausa 5.posms un Latvijas PRO drifta čempionāta 5.posms sāksies 13:00 pasākuma aptuvenais ilgums līdz 20:00, ieeja skatītājiem no 11:30.

Biļetes tikai 5 Ls- biļetes nopērkamas visās biļešu servisa kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās.


Atgādinām, ka šoreiz ieejas biļete apvieno sevi 2in1, parastā+dalībnieku parks, tātad šoreiz atvērtais dalībnieku parks visiem, un par vienu cenu.

Biļešu cenas:
• Parastā biļete pieaugušajiem(2in1)- 5 Ls
• Bērniem no 10 g.v. līdz 16 g.v. un pensionāriem- 2 Ls
• Bērniem līdz 9.g.v. ieeja bez maksas
• Invalīdiem ( uzrādot invaliditātes apliecību) ieeja bez maksas
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 2

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 10

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti