Hamiltons labākais Ungārijas "Grand Prix" pirmajā treniņbraucienā

 

Foto: f1fanatic.co.uk

Nozare.lv | 25.jūlijs 2014 10:00

Turpinoties "Mercedes" piloti dominancei, brits Lūiss Hamiltons piektdien bija labākais Pirmās formulas (F-1) čempionāta sezonas 11.posma - Ungārijas "Grand Prix" - pirmajā treniņbraucienā, apsteidzot vācieti Niko Rosbergu.

Hamiltons labākajā mēģinājumā apli veica vienā minūtē un 25,814 sekundēs, savu komandas biedru, kuram sesijas sākumā bija problēmas ar bremzēm, apsteidzot par 0,183 sekundēm.

Labākais no pārējiem bija "Ferrari" komandas somu braucējs Kimi Raikonens, kurš jau atpalika par sešām desmitdaļām, bet labāko sešinieku noslēdza pašreizējais pasaules čempions Sebastjans Fetels no Vācijas ("Red Bull") un dānis Kevins Magnusens ar "McLaren" formulu.

Piektdien paredzēts vēl viens treniņbrauciens. Pēc tam vēl viena treniņu sesija paredzēta sestdien, kurai sekos kvalifikācija. Savukārt sacīkste svētdien sāksies plkst.15 pēc Latvijas laika.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā līderpozīciju pēc desmit posmiem ar 190 punktiem ieņem Rosbergs, bet viņam ar 176 punktiem seko Hamiltons. Trešais ar 106 punktiem ir "Red Bull" komandas austrāliešu pilots Daniels Rikjardo, kurš par deviņiem punktiem apsteidz spāni Fernando Alonso no "Ferrari".

Konstruktoru kausa ieskaitē pārliecinoša līdere ar 366 punktiem ir "Mercedes", otrie ar 188 punktiem ir "Red Bull" braucēji, bet uz trešo vietu iepriekšējā posmā ar 121 punktu pakāpās "Williams".

Šajā sezonā piloti spēkosies 19 posmu garumā. F-1 debitēs Krievijā, Sočos, savukārt noslēdzošajā posmā Abū Dabī piloti varēs saņemt dubultu punktu skaitu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti