Šūmahera ģimene pārliecināta par pilota veiksmīgu atveseļošanos 5

 
Nozare.lv | 13.novembris 2014 14:15

Leģendārā Pirmās formulas (F-1) pilota vācieša Mihaela Šūmahera ģimene ir pārliecināta par veiksmīgu sportista atveseļošanos pēc piedzīvotā smagā kritiena.

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers pērnā decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Kopš tā laika viņš Francijā atradās mākslīgi radītā komā, bet jūnija vidū vācietis no komas atmodās un tika pārvests uz klīniku Šveices pilsētā Lozannā. Savukārt šobrīd Šūmahers ārstēšanos turpina mājās.

Tieši ceturtdien aprit precīzi 20 gadi, kad Šūmahers izcīnīja savu pirmo F-1 čempiona titulu. Par godu jubilejai darbu atsākusi pilota mājaslapa, kurā savu paziņojumu ievietojusi arī sportista ģimene.

Foto: Ekrānšāviņs no michael-schumacher.de

"Katru dienu no cilvēkiem saņemam laba vēlējumus. Esam patīkami pārsteigti par tik lielu atbalstu no cilvēkiem visā pasaulē. Varam tikai pateikties par vēlmi cīnīties visiem kopā," teikts paziņojumā. "Mēs saglabājam pārliecību un ticam, ka ar Mihaelu viss būs kārtībā."

Oktobrī Šūmaheru aprūpējošais ārsts pavēstīja, ka sportista veselības stāvoklī ir novērojams progress, taču atveseļošanās procesam nepieciešami vairāki gadi.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot "Benetton" vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams "Ferrari".

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu "Mercedes" komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
3ton 13.novembris 2014 22:29
7 4 Atbildēt

3betā piecas gonkas pēc kārtas nocēlu uz viņu naudu, tanī sezonā beigās totalizatoros ieviesa 1/2 Šumahers 1/2 Pārējie. Viņš trasē bija fenomens atšķirīgs no pārējiem, jo skatījās nākošo līkumu nevis kurā ir. Tik daudz lietu dēļ kurām vērts dzīvot, piemēram, semo4kas. Vēlu lai kāds no kinderiem Tevi ar slapjām aukstām rokām, pamodina!

apalite 14.novembris 2014 23:19
7 0 Atbildēt

Dievin palidzi Michaelam atveseloties.Palidzi ludzu ari manam tetim.

LMT 13.novembris 2014 20:30
1 5 Atbildēt

RIP

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti