Eklstouns: F-1 nav vajadzīgi gados jauni fani 6

 
Nozare.lv | 15.novembris 2014 12:22

Pirmajai formulai (F-1) nav jāuztraucas par gados jauniem faniem, bet priekšroka jādod gados vecākiem un bagātākiem, sacīja čempionāta vadītājs Bērnijs Eklstouns.

"Nesaprotu, kāpēc cilvēki savu uzmanību vairāk vēlas veltīt tā sauktajai jaunajai paaudzei. Viņi grib kaut ko pārdot? Vairumam jauniešu taču nav naudas. Es priekšroku labāk dodu 70 gadus vecam vīrietim, kuram pilna kabata ar naudu," izteicās Eklstouns. "Tāpēc nav vērts sasniegt gados jaunāku cilvēku auditoriju, jo viņi tāpat nepirks nevienu produktu, ko reklamē F-1."

F-1 trase Abū Dabī Foto: iAuto

Pašlaik 84 gadus vecais Eklstouns arī piebilda, ka ir pārāk vecmodīgs un neizprot jauniešu aizraušanos ar sociālajiem medijiem.

"Neesmu ieinteresēts tvītot vai rakstīt "Facebook" profilā, lai arī kas tas būtu. Iepriekš esmu mēģinājis sociālos tīklus izzināt, taču jebkurā gadījumā esmu vecmodīgs un tam visam neredzu nekādu jēgu," uzsvēra Eklstouns, kurš norādīja, ka neuztraucas par mazo komandu likteni F-1 čempionātā.

Kā zināms, pagājušajā nedēļā savu darbību pārtrauca "Marussia" komanda, bet "Caterham", pateicoties līdzjutēju ziedojumiem, gatavojas piedalīties 23.novembrī gaidāmajā sezonas pēdējā posmā.

"Mani tas nesatrauc. Tāpat neviens pēc šīm divām komandām neilgosies, jo tās nav starp vadošajām vienībām. Ja tās netērētu tik daudz naudas, tām nebūtu finansiālu problēmu. Viņiem vajadzētu savus finanšu līdzekļus tērēt krietni pārdomātāk," uzskata Eklstouns.

Šajā sezonā piloti spēkosies 19 posmu garumā. F-1 debitēja Krievijā, Sočos, savukārt noslēdzošajā posmā Abū Dabī piloti varēs saņemt dubultu punktu skaitu.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Oskars 16.novembris 2014 20:54
6 2 Atbildēt

Pffft...

Ķipa Eklstons no bērniem un jauniešiem līdz 30 kas spēlē f1 ne kripatas nesaņem caur licenzēm.

Reāli saspiedis galvu, sacīdams ka viss turās uz dažiem veciem tītariem.

Tie večuki ja kas iemīļoja F1 laikā kad lielai daļa pašiem nebija neviena graša pie dvēseles un garlaikojās skolas solā.

sirga 15.novembris 2014 17:49
4 5 Atbildēt

vecais marazmatiķis...

un galvenais, ka ar tadiem pilns - augstajos amatos...

laikam vecie kretini sevi par nemirstigiem uzskata?

LMT 16.novembris 2014 7:27
4 1 Atbildēt

Pareizi, vispār nav ko skatīties to sporta parodiju!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti