Daļa no nozagtajām F-1 komandas "Red Bull" trofejām uzietas ezerā 4

 
Nozare.lv | 19.decembris 2014 9:45

No titulētās Pirmās formulas (F-1) komandas "Red Bull" mītnes Anglijas pilsētā Miltonkīnzā iepriekš šomēnes nozagtās trofejas uzietas ezerā, otrdien paziņoja vietējā policija.

Iepriekš mītnē bija ielauzušies aptuveni seši vīrieši, kuri ar divām automašīnām iztriekušies cauri ēkas centrālajai ieejai, pēcāk nozogot komandas gadu gaitā iekrātās trofejas. Kopumā tika nozagtas vairāk nekā 60 trofejas.

Vairākas no tām tagad uzietas ezerā 120 kilometru attālumā no Miltonkīnzas pēc tam, kad tās ieraudzījis kāds vietējais iedzīvotājs, tomēr liels skaits trofeju ir bojātas. Atgūtas aptuveni 20 trofejas, taču precīzs skaits vēl tiek apzināts.

Policija joprojām cenšas apkopot informāciju par zādzību, kurā neviena persona necieta.

Nozagto trofeju materiālā vērtība neesot ļoti augsta.

Kā zināms, pēc vairāku gadu pārtraukuma "Red Bull" komanda šosezon F-1 čempionātā neizcīnīja nevienu trofeju, piekāpjoties lielisku sniegumu demonstrējošajai "Mercedes".

Savā pastāvēšanas vēsturē "Red Bull" vienība pa četrām reizēm triumfējusi F-1 pilotu ieskaitē un Konstruktoru kausa izcīņā.

 
Visi komentāri
 
LMT 19.decembris 2014 12:39
1 3 Atbildēt

Tak varēja atstāt ezerā tos bleķus, zivīm būtu labs patvērums.

losis 21.decembris 2014 21:08
2 0 Atbildēt

Iegāju iauto pirmo reizi, paskatijos vairākus rakstus un man jau fascinē viens personāžs ar niku "LMT". Vecīt tev kautkādi kompleksi? Nepilnvērtības sajūta? Gribi kādam kautko pierādīt? Tu tāds pārgudrais te izskaties... Piemēram šis komentārs:" Tak varēja atstāt ezerā tos bleķus, zivīm būtu labs patvērums." ko tu ar to gribēji pateikt? Ka kausi, kuri ir simbols komandas smagajam darbam ilgus gadus un kuru, varbūt ja ne mantiskā, tad morālā vērtība ir ļoti augsta, varētu mierīgi tikt pamesti, tad nafiga viņus vispār pasniedz uzvarētājiem? Ja nevari neko pa tēmu pateikt tad aizver savu muti. Izklausies pēc tāda tizla urlona, kas dzīvē neko nevar, bet redz ticis internetā, kur neviens par vārdiem pa taisno starp acīm neliek, var izpaust savu lielo morāli: "man viss po*uj, jo tā ir kruta!" utt. izaudz.

iAuto 22.decembris 2014 18:10
2 0 Atbildēt

Jā, ir mums LMT. Prieks, ka vismaz beidzis kopēt savus komentārus par bagātvāģiem un nabagvāģiem :)

LMT 29.decembris 2014 15:36
0 0 Atbildēt

Tieši tā, augu kopā ar jums! Esmu krietns auto eksperts.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti