Krievu pilotu Kvjatu "noraksta" uz "Toro Rosso" 3

 
Nozare.lv | 5.maijs 2016 16:28

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komanda "Red Bull" veikusi izmaiņas komandas sastāvā, piesaistot Maksu Verstapenu, kura vietā "Toro Rosso" vienībā turpmāk brauks līdzšinējais "Red Bull" pilots Daniils Kvjats.

Austrijas dzērienu ražotājs "Red Bull" ir tādā pašā vārdā nosauktās F-1 komandas un arī "Toro Rosso" ģenerālsponsors, tādējādi komandām ir iespējams savā starpā veikt pilotu rotācijas.

"Makss ir pierādījis sevi kā patiešām talantīgu pilotu. Viņa sniegums "Toro Rosso" komandā bijis ļoti iespaidīgs, un esam iepriecināti, ka varam dot iespēju Maksam startēt "Red Bull" komandā. Savukārt Daniils varēs turpināt savu attīstību "Toro Ross" vienībā, kur viņš varēs atgūt savu formu un parādīt potenciālu," "Red Bull" citē komandas direktoru Kristinu Horneru.

Nākamajā nedēļas nogalē Barselonas trasē norisināsies Spānijas "Grand Prix" izcīņa, kurā piloti startēs jau savās jaunajās komandās.

Kā zināms, Kvjats iepriekšējās divās sacensībās Ķīnā un Krievijā izraisīja sadursmes ar "Ferrari" vācu pilotu, četrkārtējo pasaules čempionu Sebastjanu Fetelu. Ja Ķīnā abiem pilotiem izdevās aizkļūt līdz goda pjedestālam, tad Krievijā Fetelam pēc saķeršanās nācās no sacensībām izstāties.

Verstapens četros posmos ticis pie 13 punktiem, kas viņam dod desmito vietu, kamēr Kvjats ar 21 punktu ieņem astoto vietu.

Pārliecinošs kopvērtējuma līderis ar 100 punktiem ir "Mercedes" pilots Niko Rosbergs, kurš šosezon bijis nepārspējams visos četros aizvadītajos posmos. Tuvākajam sekotājam, viņa komandas biedram Lūisam Hamiltonam, kurš karjeras laikā ticis pie trim čempiona tituliem, četros posmos iekrāti 57 punkti.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
seaman 5.maijs 2016 19:11
2 0 Atbildēt

Smags sods par ieskriesanu dirsa. divreiz ;-)

Vaņa 5.maijs 2016 20:38
2 1 Atbildēt

krievi hroniski neturas F-1 - šķiet, ka arī D.K. tas vilciens būs aiztraucies garām

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti