papildināts: Kens Bloks un Reinis Nitišs driftēs Madridē Gymkhana Grid sacensībās (+ video) 5

 
iAuto | 31.oktobris 2014 15:50

Šajā sestdienā Madridē norisināsies Kena Bloka organizētās Gymkhana Grid sacensības. Madridē savu meistarību demonstrēs profesionāli rallija, drifta un rallijkrosa braucēji.

Kens Bloks Foto: Monsterenergy.com

Kens Bloks meistarīgs drifta braucējs un šovmens ir pazīstams kā dažādu drifta sacensību organizators. Pasaules rallijkrosa čempionāta Francijas posma laikā Bloks uzaicināja Reini Nitišu Madridē mazliet "padriftēt". Līdz šim Reinim nav bijusi šādu sacensību pieredze. Kā informē RA Events šāds uzaicinājums Reini ļoti ieinteresēja. Tā ir jauna pieredze un vērtīgs treniņš pieslīpēt braukšanu pa asfaltu speciālā, nezināmā trasē. Izmantojot visus pieejamos resursus un brīvo laiku starp treniņiem jēkabpilietis devās uz Madridi.

Sacensībās Madridē Reinis izmantos Mitsubishi Lancer Evolution X spēkratu. Ar auto izlīdzēja ASRT komanda un uzņēmās"šefibu" arī sacensību laikā. Reinis atzīst, ka pie Mitsubishi stūres diez cik liela pieredze nav, bet centīsies pēc iespējas ātrāk adaptēties gan spēkratā, gan trasē.

Reinis Nitišs pie Mitsubishi stūres Foto: Monsterenergy.com

"Tieši šī pieredze, kad tik īsā laikā jāapgūst kaut kas pilnīgi jauns, būs man ļoti noderīga. Visu apgūto varēšu izmantot Pasaules čempionāta pēdējā posmā - Argentīnā. Argentīnā būs jāstartē pilnīgi jaunā trasē, un tieši spējai atrāk par citiem apgūt dažādus trases elementus, būs izšķiroša cīņā ar konkurentiem", tā Reinis Nitišs.

Aizvadīti pirmie treniņi. Reinis ir apmierināts ar paveikto. Cerēsim, ka tik pat labi veiksies arī kvalifikācijā un sacensībās. 

Kens Bloks Foto: Monsterenergy.com

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mmm 1.novembris 2014 22:40
2 5 Atbildēt

Otrs vasaraudzis , tāds pats plātizers , ka jadod veca mašina , tad savu uzzvardu nevar dabut :D

paga 5.novembris 2014 20:31
2 1 Atbildēt

Kur rallijā slidināsies - pazaudēsi laiku. šovs ir šovs, laiks mosties balamute !

Bils 1.novembris 2014 17:15
1 1 Atbildēt

Žēl ka sajūgs izbeidzās. Bija 45 min laiks salabot, laiks nepietika, tiesneši deva iespēju startēt Super Car klasē, lai būtu vairēk laika salabot, bet arī ar to laiku nepietika.

Gaidam Argentīnu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti