Reinim Nitišam otrais starts Hokenheimringā

 
iAutolv | 5.maijs 2016 14:26

Šajā nedēļas nogalē norisināsies Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) otrais posms.

Sacensības notiks Vācijā, Hokenheimringas trasē, kur vienlaicīgi ar Pasaules RX startēs arī Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) jaunā sezona. Supercar klasē pieteikti 21 dalībnieks, starp kuriem arī jēkabpilietis Reinis Nitišs, kurš pērn Hokenheimringā kāpa uz goda pjedestāla otrā augstākā pakāpiena.

Leģendārā Formula 1 trase Pasaules RX debitēja pērn, un šogad rallijkrosa trase saglabājusi savu vietu Sachs līkumā jeb “stadiona” sekcijā, kur sacīksti var vērot vairāki desmiti tūkstoši skatītāju. Pasaules RX otrais posms notiks vienlaicīgi ar DTM čempionāta posmu, tāpēc ir izmainīts ierastais sacensību norises grafiks: pirmā un otrā kvalifikācija notiks piektdien, trešā un ceturtā kvalifikācija – sestdien, bet finālbraucieni, kā arī rallijkrosa studija un tiešraides translācija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV, būs redzami svētdien.

“Šīs trīs nedēļas kopš pirmā posma aizritēja šķietami vienā elpas vilcienā. Tikko vēl analizēju Montalegres trases datus, tam sekoja starts četru stundu autošosejas izturības sacensībās kopā ar Valtu Zvaigzni, un tagad jau pienākusi sacensību nedēļa.

Šonedēļ piedalījos arī komandas testos un ar nepacietību gaidu iespēju atgriezties pie Seat Ibiza RX stūres, lai sacīkšu režīmā novērtētu ieguldītā darba rezultātu. Turklāt, šīs būs emocionāli pacilājošas sacensības ALL-INKL.com Münnich Motorsport komandai, kuras bāzes vieta atrodas tikai dažu stundu brauciena attālumā no trases. Esmu pārliecināts, ka tas visiem dos papildus motivāciju, lai sasniegtu iespējami augstāko rezultātu un sarūpētu sev iemeslu svinībām sacensību finišā!” stāsta Reinis Nitišs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti