Ar LMT Autosporta Akadēmijas atbalstu šogad autosportā arī Roberts Vītols

 

Foto: Publicitātes attēls

LMT Autosporta Akadēmija | 28.aprīlis 2017 11:50

LMT Autosporta Akadēmija (LMT AA) šosezon nolēmusi atbalstīt 14 gadus jauno un talantīgo autosportistu – “PROVENTO Racing” komandas pilotu Robertu Vītolu. Jaunieša sapnis ir dalība Pasaules čempionātā rallijkrosā, un viņš ir gatavs strādāt, lai to sasniegtu.

R. Vītols šogad debitēs Latvijas rallijkrosa kausā, Super1600 klasē, kā arī aizvadīs pilnu sezonu Ziemeļeiropas (NEZ) kroskartu čempionātā. Savā karjerā jaunais autosportists bijis Latvijas čempions Beta bagijos un kartingos, bet pērn lieliski debitēja NEZ kroskartu čempionātā, izcīnot augsto septīto vietu kopvērtējumā 56 dalībnieku konkurencē.
Šoziem Roberts Vītols debitēja salonauto sacīkstēs, sensacionāli uzvarot visos trīs RX Ziemas kausa posmos un pārliecinoši triumfējot seriāla kopvērtējumā.
Roberts Vītols, autosportists: “No LMT AA sagaidu atbalstu un zināšanas, kas man nepieciešamas, lai spētu piepildīt savu sapni – pēc gadiem startēt Eiropas un Pasaules čempionāta posmos rallijkrosā. Jo īpaši es vēlētos piedalīties pasaules čempionāta posmā Rīgā, Biķernieku trasē, kad tribīnēs sēž savas valsts līdzjutēji. Domāju, ka tās ir nepārspējamas emocijas! Ticu, ka ar neatlaidību un smagu darbu, man izdosies sasniegt izvirzītos mērķus. Kādēļ izvēlējos rallijkrosu? Jo viss var mainīties viena apļa laikā, tas ir ļoti dinamisks sporta veids un prasa profesionalitāti un spēju reaģēt uz notikumiem trasē.”

LMT Autosporta Akadēmijas vadītājs Dainars Dambergs: “R. Vītols ir viens no ātrākajiem un perspektīvākajiem jaunajiem sportistiem Baltijā. Sešu gadu vecumā debitēja Beta bagiju klasē un šobrīd jau sevi pierāda starp Eiropas labākajiem kroskartu braucējiem. Ja jaunietis turpinās strādāt, ticu, ka par viņu vēl daudz dzirdēsim.”

R. Vītols šogad sacensībās startēs ar “LMT Autosporta Akadēmijas” atbalstu, bet jaunā sportista ģenerālsponsors ir “PROVENTO”. Savukārt „LMT Autosporta Akadēmijas” ģenerālsponsors septīto gadu ir „Latvijas Mobilais Telefons”. “LMT Autosporta Akadēmija lieto “Samsung Galaxy” viedtālruņus, bet ar eļļām un smērvielām akadēmiju apgādā „Motul”.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti