Rallijkross atgriežas Biržos

 

Foto: Publicitātes attēls

Ieva Lapiņa | 5.jūnijs 2017 14:03

Jau nākamās nedēļas nogalē Salas novada, Salas pagastā, Biržos, autotrasē Baroni norisināsies Latvijas rallijkrosa kausa 2017. gada sezonas otrais posms.

Latvijas rallijkrosa kausa ietvaros šogad plānotas septiņas sacensības no kurām divas norisināsies Biržu autotrasē Baroni - 17. jūnijā un 23. septembrī. Nākamās nedēļas nogalē Biržos uz starta stāsies autosportisti no visas Baltijas un tie sacentīsies četrās ieskaites grupās - Open, Touring Car, Super 1600 un Lada RX. Papildus rallijkrosa sacensībām skatītājus izklaidēs arī drifta meistaru šovs.

"Latvijas rallijkrosa kauss vienuviet pulcē iespaidīgu skaitu rallijkrosa entuziastu un sniedz pirmo pakāpienu tiem, kuri vēlas kāpt pa sporta karjeras kāpnēm līdz pat Eiropas vai pasaules čempionātam," stāsta sacensību seriāla pārvaldītājs Ivo Traubergs. "Autotrase Baroni laika gaitā ir attīstījusies, pieskaņojoties sporta prasībām un nodrošinot aizraujošas cīņas starp sportistiem. Turklāt notikumi trasē allaž priecē lielo skatītāju skaitu, kuri atbalsta savus varoņus."

Ieejas biļetes uz Latvijas rallijkrosa kausa sezonas 2. posmu iepriekšpārdošanā par 5 EUR iespējams iegādāties Astarte Nafta degvielas uzpildes stacijās Biržos, Jēkabpilī, Līvānos, Pļaviņās, Viesītē un Aknīstē. Iegādājoties sacensību ieejas karti skatītāji saņems arī Astarte Nafta klientu karti. Pensionāriem un bērniem līdz 1,5 m garumam ieejas biļetes cena tikai 2 EUR. Invalīdiem ratiņkrēslā ieeja sacensībās bez maksas. Ieejas maksa sacensību dienā - 7 EUR.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 20

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti