Ar skaistām uzvarām aizvadīts Latvijas rallijkrosa kausa 6. posms Biržos (+ foto)

 
SKN Sports | 25.septembris 2017 13:25

23. septembrī Salas novada Biržos, autotrasē “Baroni” norisinājās Latvijas rallijkrosa kausa 6. posms. Sacensību Super 1600, LADA RX, Touring 2000 un Open klasēs startēja 36 braucēji no Latvijas un Igaunijas.

Visplašākais dalībnieku skaits, kā ierasts Biržos, piedalījās LADA RX klasē. Tur sīvā konkurencē uzvaras laurus plūca Kristaps Kapačs, aiz sevis atstājot Jēkabpilieti Ivaru Joeli un braucēju no Igaunijas Sigmar Tammemagi.

Touring 2000 klasē 12 braucēju konkurencē vietas uz pjedestāla sadalīja Raivis Galviņš, kas ierindojās 1.vietā, Jānis Ikers - 2. vietā un 3.vietā - Māris Druva.

Super 1600 klasē ātrākais rezultāts un iegūta 1. vieta Edijam Ošam, 2. vieta Jānim Spundiņam un 3. vietā Roberts Vītols.

Savukārt, Open klasē pirmajā vietā jēkabpilietis Mārtiņš Svilis, 2. vietā braucējs no Igaunijas Mart Tikkerbar un trešais – Jānis Veģeris.

Šīs sacensības bija īpašas ar to, ka paralēli rallijkrosam, trasē devās arī motokrosa un Supermoto braucēji. Šeit pārliecinoši labākais – Arturs Līcītis. Supermoto braucēji skatītājus pārsteidza ne vien ar azartiskām sacensībām, bet arī ar īpašu šovu.

Šo sacensību organizēšanā biedrībai “SKN sports” vairāku gadu garumā izveidojusies teicama sadarbība ar Salas novada pašvaldību un Astarte – Nafta. Salas novada domes priekšsēdētāja Irēna Sproģe: “Patiess prieks, ka Latvijas mēroga rallijkrosa sacensības notiek Salas novada Biržos. Var tikai apbrīnot biedrību "SKN sports” un tās vadītāju A.Vasili par prasmi organizēt šāda mēroga sacensības, piesaistīt brīvprātīgos palīgus un atbalstītājus. Lai gan šoreiz sacensībās nepiedalījās pasaules klases autobraucējs R.Nitišs, nevar neatzīmēt viņa lielo lomu šo sacensību organizēšanas vietas izvēlē, kā arī visas Nitišu ģimenes iesaistīšanos sacensību organizēšanā. Šoreiz skatītājus priecēja Supermoto šovs, kuru organizēja pieredzējis un titulēts motobraucējs A.Līcītis, kurš ir mūsu novada iedzīvotājs. Tāpēc arī mūsu pašvaldība atbalsta šo pasākumu, kas pulcē skatītājus no tuvienes un tālienes.”

"Astarte – Nafta” valdes priekšsēdētājs Ojārs Karčevskis atzinīgi izsakās par sacensībām: “Uzskatu, ka šīs sacensības noorganizētas ļoti augstā līmenī. Sākot ar to, ka trase ar katru reizi tiek pilnveidota arvien augstākā līmenī un, līdz ar to, sacensību sportiskā daļa ir ļoti baudāma. Patīkami arī tas, ka padomāts par skatītājiem, gan aktivitātes, kas notiek paralēli, gan arī šovs sacensību starplaikos, šoreiz – Supermoto. Tiešām liels prieks par šīm sacensībām un lielisko sadarbību!”

Biedrība “SKN Sports” izsaka pateicību Salas novada pašvaldībai, Astarte – Nafta, Jēkabpils pilsētas pašvaldībai, Rallycross.lv, kā arī visiem, kas iesaistījās šī pasākuma organizēšanā.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti