Karro ieņem 13.vietu sezonas pēdējā posma kvalifikācijas sacensībās

 

Foto: Bavo Swijgers

Nozare.lv | 14.septembris 2014 9:30

Latvijas motobraucējs Matīss Karro sestdien izcīnīja 13.vietu Meksikā notikušajās pasaules čempionāta motokrosā noslēdzošā - septiņpadsmitā - posma sacensībās prestižākajā MXGP klasē.

"Wilvo Forkrent KTM" komandu pārstāvošais Karro 12 apļu summā uzvaru izcīnījušajam vācietim Maksimiliānam Naglam zaudēja minūti un 0,353 sekundes. Latvijas pārstāvis bija pēdējais no kvalifikācijas sacensību dalībniekiem, kuri netika apsteigti par apli, bet kopumā uz starta izgāja 23 sportisti.

Karro ir vienīgais Latvijas pārstāvis šajā posmā, kas noslēgsies svētdien.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MXGP klasē pēc 16 posmiem neaizsniedzamā līderpozīcijā ar 705 punktiem atrodas itālis Antonio Kairoli, kurš izcīnījis astoto čempiona titulu karjerā, bet Karro ar 217 punktiem ieņem 13.pozīciju. Augusts Justs, kurš pārtraucis karjeru, sešos posmos tika pie desmit punktiem un ir 44.pozīcijā, savukārt divos posmos startējušais Dāvis Ivanovs iekrājis trīs punktus, kas dod 55.vietu.

Tikmēr MX2 klases kopvērtējumā Roberts Justs ar 78 punktiem ieņem 23.vietu, kamēr septiņos posmos startējušais Pauls Jonass ar 77 punktiem ir vienu vietu aiz viņa.

Septembra beigās Ķeguma trasē "Zelta zirgs" risināsies prestižais pasaules Nāciju kauss motokrosā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti