Jonass: Šādu sniegumu no manis neviens nebija gaidījis 5

 

Foto: mxgp.com

Nozare.lv | 30.marts 2015 7:55

No Latvijas talantīgā motobraucēja Paula Jonasa neviens sezonas sākumā nebija gaidījis tiks veiksmīgu sniegumu pasaules čempionāta motokrosā MX2 klasē, uzskata pats sportists.

Jau vēstīts, ka Jonass svētdien izcīnīja otro vietu pasaules čempionāta trešajā posmā. Sezonas pirmajās trīs sacīkstēs latvietis jau divreiz kāpis uz goda pjedestāla.

"Aizvadīju labu nedēļas nogali Argentīnā, veicot divus labus braucienus. Trīs posmu laikā jau divreiz esmu stājies uz goda pjedestāla. Domāju, neviens to nebija gaidījis," savā sociālā tīkla "Twitter" profilā pauda Jonass. "Argentīnas trase bija sagatavota lieliski. Nākamais pasaules čempionāta posms norisināsies pēc trim nedēļām. Nu laiks doties atpakaļ uz Beļģiju, lai trenētos un veiktu uzlabojumus."

Šo sezonu Jonass ir iesācis lieliski, jo sezonas pirmajā posmā Katarā viņš bija sestais, bet pēc tam nākamajās sacensībās Taizemē izcīnīja jau otro pozīciju.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc trešā posma pa 125 punktiem ir pirmajos divos posmos uzvarējušajam Jonasa komandas biedram Džefrijam Herlingsam no Nīderlandes un francūzim Dilanam Fernandisam, bet Jonass ar 112 punktiem seko trešajā pozīcijā.

Foto: mxgp.com

Tikmēr vēl viens latvietis Roberts Justs ar 34 punktiem kopvērtējumā atrodams 17.pozīcijā.

Šajā sezonā vismaz pirmajos posmos prestižākajā MXGP klasē Latviju nepārstāvēs neviens braucējs. Iepriekšējās sezonas noslēguma kopvērtējumā savā karjerā augstāko 13.vietu guva Matīss Karro, kurš starpsezonā vienojās par atgriešanos "MVR-D Honda" komandā, kas nenodrošinātu latvieša dalību pasaules čempionātā. Turklāt februārī Karro savainoja ceļgala krusteniskās saites un trasē varēs atgriezties vasaras sākumā.

Pasaules čempionātā šosezon plānoti 18 posmi, turklāt 12.jūlijā sportistiem arī plānotas sacensības Ķeguma trasē Latvijā.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
okejs 30.marts 2015 18:40
4 1 Atbildēt

atkal ta skaudiba nem virsroku, dzivojiet, priecajieties lidz ar Paulu. Turies mazais starp lielajiem un cinies par katru vietu.

lielība 30.marts 2015 18:21
1 3 Atbildēt

sāk lielīties,tad jau sadegs puika...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti