Red Bull Romaniacs – latvieši var!

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 15.jūlijs 2016 15:54

Red Bull Romaniacs jeb vienas no pasaules sarežģītākajām enduro sacensībām vakar aizvadīja trešo sacīkšu dienu. Pirmajā dienā sportisti startēja kvalifikācijas pārbaudījumos, bet vakar un aizvakar cīnījās ar izaicinošo Rumānijas dabu.

„apPasaules” sportisti un vienīgie Latvijas pārstāvji informē, ka cīņa ar dabas pārbaudījumiem ir gana liels izaicinājums, kas jāiztur līdz galam.

Vakar, 14.jūlijā sportistiem nācās sevi pierādīt gan pa upēm, gan kalniem. Dienas izskaņā Aivars Kukojs izcīnīja 127. vietu savā klasē, bet Raitis Kalniņš - 160.vietu. Abi sportisti šodien turpina smago izaicinājumu, aizvadot pirmspēdējo sacensību dienu, taču vakardienas komentāri liecina, ka ne velti šīs sacensības tiek pielīdzinātas pasaules smagākajām motosporta cīņām.

„Nenormāls nogurums - ir jāatpūšas,” pēc vakardienas finiša komentēja Raitis Kalniņš, „šoreiz brauciena sākums likās vieglāks, bet beigas grūtas. Aptuveni stundu pirms finišam bija kalns, kurā izdevās tikt, šķiet, tikai ar kādu septiņpadsmito reizi.” Taču sportisti atzīst, ka pamazām izdodas pierast pie tā, kas notiek apkārt. „Tagad jūtos mazliet labāk un ir mazliet vieglāk, jo sākam saprast, kā šādās vietās braukt. Kritieni tikpat kā nebija, taču ļoti grūti bija braukt lejā pa upi – pa straumi un akmeņiem. Brīžiem, likās, ka tā upe nekad nebeigsies – nevarējām sagaidīt, kad būs galapunkts,” komentē Aivars Kukojs.

Šobrīd abi sportisti atrodas trasē, kur norisinās cīņa par vietām. Red Bull Romaniacs 2016 pēdējais brauciens norisināsies rīt, 16.jūlijā, aizvadot 5.dienu. Turpināsim informēt par mūsu sportistu sniegumu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti