Eiropas čempionāta fināls EMX65 un EMX85 klasēm jau šonedēļ

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 23.jūlijs 2016 9:14

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24.jūlijā Loketā, Čehijā paralēli pasaules čempionātam motokrosā norisināsies arī šīs sezonas noslēdzošais Eiropas čempionāta posms EMX65 un EMX85 klasēm. Latviju šajās nozīmīgajās sacensībās pārstāvēs 9 sportisti, kuri visas sezonas garumā cīnījās par iespēju iekļūt fināla sacīkstēs.

EMX65 klasē Latviju pārstāvēs seši sportisti – Edvards Bidzāns (Bieriņi), Kārlis Alberts Reišulis (Elkšņi), Aleksis Araids (Elkšņi), Kirils Maslovs (Elkšņi), Jānis Kubuliņš (MX Ādaži) un Roberts Lūsis (Motokurzeme). Savukārt EMX85 klasē mūsu valsts vārdu aizstāvēs trīs sportisti - Patriks Ūzuls (K. Serģa motoklubs), Kristiāns Freimanis (MX Moduls) un Kristers Krists Sūna (K. Serģa motoklubs).

„Gribu izteikt lielu paldies jauniešu izlases sponsoram Izglītības un zinātnes ministrijai (IZM), kas sadarbībā ar LaMSF segusi visu deviņu izlases sportistu dalības maksas fināla sacensībām Čehijā” pateicību izsaka LaMSF ģenerālsekretārs Kaspars Kuļikovs.

LaMSF viceprezidents Fīlips Kempelis jau iepriekš atzina, ka lepojas ar jaunajiem sportistiem, jo šogad sarkanbalti sarkano karogu pārstāvēs ļoti kupls dalībnieku skaits. Paredzams, ka Latvijas sportistiem izdosies cīnīties par vietu labāko desmitniekā, īpaši ņemot vērā Edvarda Bidzāna uzvaru sēriju līdzšinējos posmos.

Noteikti jāatgādina, ka Latvijas motosporta jaunā paaudze 2016.gada sezonas laikā aizvadījusi 4 Eiropas čempionāta Ziemeļaustrumu (NE) zonas posmus, kuru laikā risinājās cīņa par iespēju iekļūt finālā. Pirmo posmu sportisti aizvadīja Polijā, otrais un trešais posms norisinājās Krievijā, bet noslēdzošais posms tika aizvadīts Latvijā, Stelpē. Konkurenci latviešiem sastādīja Polijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un Čehijas sportisti. Taču nedēļas nogales finālā vienuviet tiksies arī citu Eiropas zonu labākie sportisti.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 4

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti